Ebu Ubeyde duyurdu: Kassam Tugayları çok sayıda İsrail askerini pusuya düşürüp esir aldı!

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, çok sayıda askerden oluşan İsrail birliğini pusuya düşürerek esir aldıklarını açıkladı.

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları hız kesmeden devam ederken Hamas'ın askeri kanadı İzzedin El-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde çok sayıda İsrail askerini esir aldıklarını duyurdu.

Ebu Ubeyde duyurdu: Kassam Tugayları çok sayıda İsrail askerini pusuya düşürüp esir aldı!

''MÜCAHİTLERİMİZ BİR GRUP İSRAİL ASKERİNİ TÜNELLERE ÇEKTİ VE ESİR ALDI''

7 Ekim'den bu yana ilk kez geç saatlerde açıklama yapan Ebu Ubeyde, Kassam mücahitlerinin, Gazze'nin kuzeyinde yer alan Cibaliye'de çok sayıda işgalci askerin bulunduğu İsrail askeri birliğini pusuya düşürüp tünellere çektiğini ve sağ olarak esir aldığını söyledi. Ubeyde, "Mücahitlerimiz Cibaliye'de öğleden sonra bir grup İsrail askerini tünellere çekti ve esir aldı." dedi.

Ebu Ubeyde açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Ebu Ubeyde duyurdu: Kassam Tugayları çok sayıda İsrail askerini pusuya düşürüp esir aldı! - Resim : 2

''İŞGAL GÜÇLERİ NETANYAHU'NUN KİŞİSEL ENTRİKALARI UĞRUNA ESİRLERİN KALINTILARINI KAZIYOR''

''Düşman hükümeti başarısızlıktan başarısızlığa doğru ilerliyor. Başarısızlığın son bölümü, düşman kuvvetlerinin Cebeliye ve Refah'ta yaptıklarıdır.

Düşman hükümeti kör ve saçma intikam ve yıkım politikasını sürdürüyor. İşgal güçleri, Netanyahu'nun kişisel entrikaları uğruna esirlerin kalıntılarını kazıyor.

Mücahitlerimiz Refah ve Beyt Hanun'da iki haftadan fazla bir süre boyunca kendi kuvvetlerine karşı düzinelerce operasyon gerçekleştirdi. Düşman ordusu mezarın açılmasını askeri ve ahlaki bir başarı olarak pazarlıyor.''

Ebu Ubeyde duyurdu: Kassam Tugayları çok sayıda İsrail askerini pusuya düşürüp esir aldı! - Resim : 3

İSRAİL YALANLADI, KASSAM GÖRÜNTÜ PAYLAŞTI

İsrail ordusu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Askerlerimizin esir alındığından haberimiz yok, doğru olmayabilir." dedi.

Kassam Tugayları ise esir alınan bir askerin görüntüsünü yayınlayarak İsrail ordusunu yalanladı.

Öte yandan Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin gece geç saatlerde yaptığı açıklaması başta Filistin olmak üzere İslam aleminde büyük coşkuyla karşılandı. Filistin'de Ebu Ubeyde'nin açıklamaları canlı takip eden Gazzeliler, müjdeli haberi duyduklarında tekbir getirerek büyük sevinç yaşadı.

Ebu Ubeyde duyurdu: Kassam Tugayları çok sayıda İsrail askerini pusuya düşürüp esir aldı! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas Savaş soykırım İzzeddin el Kassam Tugayları
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.