Ebru Yaşar'ın eşinden alkışlanacak jest!

Necat Gülseven, eşi Ebru Yaşar’ın adına Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde okul yaptırıyor.

Bismil ilçe merkezinde 4,5 dönüm arsa üzerine, 12 derslikli olacak ortaokul binasının tüm maliyeti, bağışçı Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş. tarafından karşılanacak. Başarılı iş adamının doğduğu ve çocukların okula gitmek için günde 8 km yol katetmek zorunda kaldığı Bismil'de yapılacak okul, Necat Gülseven'in eşi Ebru Yaşar Gülseven adına yaptırılacak.

5a141c9e18c7730b0cd6dbfb_1

Bir aya kadar temel atma işlemleri başlayacak olan okulun maliyeti 2,5 milyon TL olacak. 2018-2019 eğitim yılına bitmesi planlanan okuldan yılda 1050 kişi mezun olacak.

5a141ca118c7730b0cd6dbff

Diyarbakır Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan protokol imza törenine Diyarbakır Valisi HASAN Basri Güzeloğlu, Necat Gülseven, Milli Eğitimden sorumlu Vali Yardımcısı Vekili ve Bağlar Kaymakamı Tolga Toğan, Bismil Kaymakamı Turgay Gülenç, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak katıldı.

5a141ca318c7730b0cd6dc03

Okul protokolünde bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, "İlimiz Bismil ilçesinin yetiştirdiği değerli kardeşim iş adamı Necat Gülseven bey ile beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. bugün de Necat Bey, doğduğu ve halen de gerek kardeşi gerek ailesinin yaşadığı güzel Bismil’imiz de bir eğitim yatırımını kazandırmak ve eğitim anlamında bir İlkokulu Bismil’e imza ederek hediye etmek noktasında bir irade ile karşımızda. Kendisi değerli eşi Ebru hanımla birlikte ortaya koydukları bu iradenin takdir edilmesi gerektiğinin altını çiziyorum ve İnşallah, adı ile yaşayacak kendilerinin bu okulda nice başarılı gençlerimizin, evlatlarımızın, yetişmesini, bu okuldan sonra eğitim hayatında nice başarılara doğru kendileri geçerken okulun hayırseverleri ile alınacaklarının da özellikle bilmesini istiyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin, İnşallah en kısa zamanda güzel bir törenle temelini atıp, önümüzdeki eğitim yılında da zaten kendileri de önemli bir İnşaat yatırımcısı ve grubu olarak firması en kısa zamanda çok kaliteli, çok nitelikli ve güzel bir okulla 2018-2019 eğitim yılında Bismil’e ve Diyarbakır ve Türk milli eğitimine kazandıracağız” dedi.

Ebru Yaşar'ın eşinden alkışlanacak jest! ile ilgili etiketler Ebru Yaşar Diyarbakır Okul Necat Gülseven okulbismil
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.