Ebru Yaşar 'Estetiğim yok, ufak tefek dokunuşlar var' dedi!

Şarkıcı Ebru Yaşar hakkında çıkan 'estetik' haberlerine tepki göstererek "Sadece ufak tefek dokunuşlar var" açıklamasında bulundu.

Ebru Yaşar, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Cadde'nin haberine göre; hakkında sık sık estetik yaptırdığı haberleri çıkan şarkıcı, muhabirlerin soruları üzerine tepki gösterdi.

Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden şarkıcı, sık sık estetik yaptırdığı iddialarına açıklık getirdi:

“Yıllar önce burnumu yaptırdım, hâlâ tekrar yaptırmışım gibi konuşuluyor. Ufak tefek dokunuşlar tabii ki var ama öyle yazıldığı kadar estetiğim yok.”

1927526-728xauto

BİR DAHA TAKMAYACAĞIM

Son zamanlarda dünyaca ünlü markaların kıyafetleriyle görüntülenen şarkıcının, sade tarzı ve makyajı da dikkat çekti.

Gazetecilerin, parmağındaki yüzükleri çektiklerini fark edince rahatsız olan Yaşar, “Arkadaşlar lütfen artık, utanıyorum. Bir daha bunları takmayacağım” diyerek aracına bindi.

640xauto

Ebru Yaşar 'Estetiğim yok, ufak tefek dokunuşlar var' dedi! ile ilgili etiketler Ebru Yaşar estetik eski hali estetiksiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.