Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Derin'le mahkemelik oldu

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, 2007-2018 yılları arasında evli olduğu eski eşi Gonca Derin'le bir kez daha mahkemelik oldu. Gonca Derin, Uğur Akkuş hakkında kızı ve kendisi için 2 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

2019 yılının Eylül ayında Ebru Şallı ile nikah masasına oturan iş insanı Uğur
Akkuş, çocuğuna şiddet uyguladığını ve kaçırdığını ileri süren eski eşi Gonca Derin savcılığa suç duyurusunda bulundu.

KIZI ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Gonca Derin kızı Aden’i 15 Kasım’da babasının yanına yolladı. Ancak birkaç saat geçtikten sonra Aden, annesini arayarak ‘Ne olur beni kurtar’ diye yardım istedi. Gonca Derin, polis ekipleriyle beraber Uğur Akkuş’un Mecidiyeköy’deki evine gitti.

 

KARAKOLA TESLİM EDİLDİ

Eve geldiğinde kimseyi bulamadıklarını şikâyet dilekçesinde belirten Derin, “Kızım, babası tarafından zorla alıkoyulmaktadır. Şikâyetçiyim” dedi. Gonca Derin, bir süre sonra da, kızının karakola teslim edildiğini söyledi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Gonca Derin şikâyetinin ardından Aile Mahkemesi’ne başvurarak Uğur Akkuş hakkında kızı ve kendisi için 2 ay uzaklaştırma kararı da aldırdı.

 

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, eski eşi Gonca Derin'le mahkemelik oldu ile ilgili etiketler Gonca Derin Uğur Akkuş Ebru Şallı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.