Ebru Şallı ile Harun Tan'ın büyük oğulları Beren Tan görenleri hayrete düşürdü

Model, sunucu ve pilates eğitmeni Ebru Şallı'nın 2002–2013 yılları arasında evli kaldığı iş insanı Harun Tan'dan dünyaya gelen 17 yaşındaki büyük oğlu Beren Tan görenleri hayrete düşürdü. Pek sık kameralar karşısına çıkmayan Beren Tan'ın son hali şaşırttı.

2020 yılında Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen iki oğlundan küçüğü 10 yaşındaki Pars Tan'ı lenfoma kanseri sebebiyle kaybeden Ebru Şallı teselliyi büyük oğlu Beren Tan'da bulmuştu. Evlat acısıyla sarsılan anne Ebru Şallı oğlu Pars'ın ardından yaptığı duygu dolu paylaşımlarıyla çok konuşulmuştu.


Yaralarını sarmaya çalışan Ebru Şallı, Instagram hesabından büyük oğlu Beren Tan ile paylaşım yaptı.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çifti teknelerinde bayram için tüm ailelerini toplayınca Şallı'nın oğlu Beren Tan da onlara katıldı ve yıllar sonra ilk kez fotoğraf çektirdi. Şallı, oğlu ile olan karesini sosyal medya hesabından 'Berom' notuyla paylaştı.

Ebru Şallı - Harun Tan

Akkuş çifti, teknelerinde Ebru Şallı'nın anne ve babasını, ablasını, büyük oğlu Beren Tan'ı ve Uğur Akkuş'un iki çocuğunu misafir ettiler.

Ebru Şallı

17 yaşına giren Beren Tan'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Tan yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine topladı.


EBRU ŞALLI'NIN EVLİLİKLERİ

1. evliliği: 19 Haziran 1997 tarihinde şarkıcı Ozan Orhon’la evlendi. 1998 yılının Haziran ayında da boşandı.

2. evliliği: 2002 yılında Harun Tan’la evlendikten sonra podyumları bıraktı. 11 yıl evli kaldı. 11 Temmuz 2013 tarihinde boşandı. Beren (d.2004) ve Pars (d.2010) adında iki oğulları oldu.

3. evliliği: 2017 yılından beri birlikte olan Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, 26 Eylül 2019'da nikah masasına oturdu.

Pars Tan

Ebru Şallı'nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, 2 yıl boyunca mücadele ettiği lenfomaya yenilerek 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti.

Ebru Şallı ile Harun Tan'ın büyük oğulları Beren Tan görenleri hayrete düşürdü ile ilgili etiketler Ebru Şallı Beren Tan harun tan Pars Tan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.