Ebru Şahin'in Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Son olarak Destan dizisinde hayranlarının karşısına çıkan oyuncu Ebru Şahin'in yeni dizisi belli oldu. Star Tv'de ekrana gelecek Abı Hayat dizisinde oynayacak Ebru Şahin'in dizideki partneri de Birkan Sokullu oldu.

Ebru Şahin'in yeni dizisi Abı Hayat dizisi oldu. Star Tv'de yayınlanacak olan OGM Pictures dizisi Ab-ı Hayat dizisinde rol alacak Ebru Şahin'in partneri de Birkan Sokullu oldu.

EBRU ŞAHİN'İN YENİ DİZİSİ

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral'ın oturduğu hikayesini Nuran Evren Şit'in yazdığı Ab-ı Hayat dizisinde başrolleri Birkan SOkullu ve Ebru Şahin paylaştı.

Ab-ı Hayat dizisinin konusu ne?

Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Doğan laboratuvarda çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Birbirinden farklı araştırmalara yapan Doğan laboratuvar tecrübesiyle dikkat çekecek.

 

Ebru Şahin'in Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu! ile ilgili etiketler Ebru Şahin Birkan Sokullu
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.