Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Amerika'da tuttuğu villanın kirası dudak uçuklattı!

2022 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, İstanbul'da kirası 80 bin TL olan evde oturmalarıyla gündeme gelmişti. Cedi Osman'ın işleri sebebiyle sık sık ülke değiştiren ünlü çift şimdi de, Amerika'da tuttukları evin fiyatıyla gündeme geldi.

Hercai ve Destan dizisiyle adından söz ettiren 28 yaşındaki Ebru Şahin, basketbolcu Cedi Osman ile 2022 yılında evlenmişti. Şahin kocasının iş emposu sebebiyle sık sık Amerika'ya gidiyor. 

"CEDİ BU FEDAKARLIĞA DEĞER"

Ebru Şahin, Cedi Osman uğruna sık sık Amerika'ya gitmesiyle ilgili "Cedi bu fedakarlığa değer" demişti.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Amerika'da tuttuğu villanın kirası dudak uçuklattı!

VİLLANIN KİRASI 2 BİN 500 TL (47 BİN TL) 

Güzel oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman geçtiğimiz haftalarda yeni evlerine yerleşti. Çift, Osman'ın takım arkadaşlarının da yaşadığı Bratenahl kasabasında bir villayı kiraladı.

İstanbul'da kirası 80 bin lira olan evde oturan Ebru Şahin ile Cedi Osman, bu kez 2 bin 500 dolarlık (47 bin TL) bir villayı kiraladı.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın Amerika'da tuttuğu villanın kirası dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Ebru Şahin Cedi Osman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.