Ebru Şahin kimdir? Tolga Sarıtaş ile sevgili mi?

Söz dizisinin başrol oyuncularında Tolga Sarıtaş geçtiğimiz akşam İstanbullu Gelin dizisinin Burcu'su Ebru Şahin ile birlikte sabahlara kadar eğlendi. İkilinin arasında aşk olup olmadığı merak ediliyor. Peki Ebru Şahin ve Tolga Sarıtaş sevgili mi? Ebru Şahin kimdir? Detaylar haberimizde...

Son dönemin popüler oyuncularından, 'Söz' dizisinin Yavuz Üsteğmen'i Tolga Sarıtaş, geçtiğimiz akşam İstanbullu Gelin dizisinin Burcu'su Ebru Şahin ile birlikte sabahlara kadar eğlendi. İki oyuncu arasında yaşananlar merak ediliyor. Peki Ebru Şahin ve Tolga Sarıtaş sevgili mi? Ebru Şahin kimdir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...
Ebru Şahin kimdir?  Tolga Sarıtaş ile sevgili mi?
 
Oyuncu Tolga Sarıtaş gönlünü meslektaşı Ebru Şahin'e kaptırdı. Söz dizisinde Yavuz Üsteğmen karekterini canlandıran Tolga Sarıtaş ile İstanbullu Gelin'de rol alan Ebru Şahin Emirgan'da bir mekanda eğlendi.
Ebru Şahin kimdir?  Tolga Sarıtaş ile sevgili mi? - Resim : 2
 
MEKANDAN BİRLİKTE AYRILDILAR
 
Kulüpte sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Sarıtaş ve Şahin çıkışta objektiflere takıldı. Flört etmeye başladıkları konuluşan ikili mekanı taksiye ile ayrılarak terk ettiler.
 
TOLGA SARITAŞ
 
 Türk dizi oyuncusu. Aslen Sivaslıdır ancak İstanbul'da doğup büyümüştür. Halil Akkant Lisesinden mezun oldu. Lise öğrenimini tamamladıktan sonra ilgisi tamamen oyunculuğa yönelen Sarıtaş, Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı’nda tiyatro sahnelerinde yer aldı. Sadece oyunculukla yetinmeyerek müzik gruplarıyla birlikte baterist ve gitarist olarak sahne aldı. Birkaç dizi ve filmden sonra Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Şehzade Cihangir karakteriyle Türk seyircisinin beğenisini kazandı.Güneşin Kızları dizisinde Ali Mertoğlu karakterini canlandırdı.Ayrıca oyuncu, 20 Ocak 2017'de vizyona giren Kötü Çocuk filminde Meriç Tuna karakterini canlandırdı.Günümüzde Söz dizisinde Yavuz Karasu karakterini canlandırmaktadır.
 
EBRU ŞAHİN KİMDİR?
 
Bakü'de düzenlenen ilk Avrupa Oyunları'nda, 48 kg'da ikinci olarak gümüş madalya alan Şahin, ülkesine organizasyon tarihindeki ilk judo madalyasını kazandırdı.
 
SÖZ
Söz, Star Tv'de yayınlanan ve yapımcılığını TIMS&B'nin üstlendiği senaryosunu Ethem Özışık'ın yazdığı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Çağan Atakan Arslan ve Meriç Aral'ın paylaştıkları televizyon dizisi

Tolga Sarıtaş, Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu rolünde Ekibin komutanıdır. Çok iyi bir asker ve liderdir. Zekası ve karizmasıyla tüm timin saygısını kazanmıştır. Bir yanda ülkesi için çarpışırken bir yandan da tutkulu ve zor bir aşka yelken açacaktır.
Mehmet Özgür, Agah Karasu rolünde: Dizideki adı Hamit Karasudur, MİT ajanıdır ve aynı zamanda Yavuz Karasunun babasıdır.
Aybüke Pusat, Bahar Kutlu rolünde: Hastane zincirleri olan zengin bir ailenin güzel kızıdır. Tüm bu zenginlik ve şaşaaya rağmen mütevazı ve yardımsever bir doktordur. İstanbul'dan ve ailesinden uzaklara gidince kendi içsel yolculuğu da başlar. Gördükleri ve yaşadıkları onu yepyeni bir insan yapacaktır.
Meriç Aral, Eylem Mercier rolünde Annesi Türk, babası Fransız’dır. Bağımsız bir savaş muhabiri ve fotoğrafçısıdır. Üniversite yıllarında çeşitli eylemlere katılmış ve defalarca gözaltına alınmıştır. Anarşist, muhalif bir İnternet gazetecisidir. Bölgede tanışacağı Tim elemanına aşık olunca inandığı her şeyi sorgulamaya başlayacaktır.Fethi Sebastian'ı vurmaya çalışan Eylem'i vurmuştu, onu hastaneye kaldırırlar ama kız ameliyattan çıkmaz, ölür Fethi çok üzülür.
Nihat Altınkaya, Yarbay Erdem Korkmaz rolünde: En son ve en kritik kararları vermekle yükümlüdür. Askerlerin hayatı için herkesi karşısına almaya hazırdır. Disiplinlidir, katıdır, kuralcıdır. Bütün bunlarla beraber de çok babacandır. Bütün askerlerin her derdiyle tek tek ilgilenir. Ayrıca civardaki köylülerle ilişkileri de çok iyidir.
Serhat Kılıç, Çolak rolünde: Terör örgütünün lideridir. Zeki, kurnaz olduğu kadar acımasız ve zalimdir. Çıkarları uğruna küresel güçlerle işbirliği yapmaktan çekinmez. İlkeleri ve ahlakı yoktur. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu için Üsteğmen Yavuz’la da kişisel bir hesabı var.
 
İSTANBULLU GELİN HİKAYESİ
İstanbullu Gelin, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yaptığı, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek paylaştıkları bir Star TV televizyon dizisidir.Süreyya çok güzel ve bir o kadarda gururlu bir genç kız. Annesiz ve babasız büyüyen Sürreya genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış iken karşısına Faruk çıkar. Zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Faruk, Sürreya'yı alır ve Bursa’ya ailesinin yanına getirir. Her şey bundan sonra gelişir.
Ebru Şahin kimdir? Tolga Sarıtaş ile sevgili mi? ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş Ebru Şahin sevgili mi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.