Ebru Şahin ile Burcu Esmersoy pişti oldu

Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak Destan dizisiyle izleyici karşısına çıkan Ebru Şahin Osman ile Kendisinden 15 yaş küçük olan yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy kıyafet piştisi oldu. Sosyal medyada ikili için 'hangisine daha çok yakışmış?' sorusu soruldu.

Yazılımcı sevgilisi Nazım Akmandil'den geçtiğimiz yaz aylarında İtalya tatili sırasında evlenme teklifi alan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, temmuz ayında basketbolcu Cedi Osman ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Ebru Şahin ile aynı elbiseyi giydi.

AYNI ELBİSEYLE POZ VERDİLER


Burcu Esmersoy, mavi elbisesiyle çekilen karelerini 4,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram sayfasından ''mavi bana yakışmıyor diyen kız nerede şimdi? 😂'' notuyla yayınladı. 45 yaşındaki ünlü sunucu kıyafetini mavi renkteki topuklu ayakkabılarıyla kombinledi. Bu karelerini 21 Aralık'ta takipçileriyle paylaşan Esmersoy, beğeni sayısını ise gizledi.

Ebru Şahin ile Burcu Esmersoy pişti oldu


Ebru Şahin ise siyah topuklu ayakkabılarıyla kombinlediği mavi elbisesiyle verdiği pozlarını 4.2 milyon takipçili Instagram hesabından kar emojisiyle yayınladı. Ebru Şahin'in 13 Aralık'ta takipçileriyle paylaştığı bu kareleri 315 bin kişi tarafından beğenildi.

Ebru Şahin ile Burcu Esmersoy pişti oldu - Resim : 2

Aynı elbiseyi giydiği ortaya çıkan Ebru Şahin ile Burcu Esmersoy sosyal medyayı ikiye böldü. Pişti olan iki güzel isim için 'Hangisine daha çok yakışmış?' yorumları yapıldı.

 

Ebru Şahin ile Burcu Esmersoy pişti oldu ile ilgili etiketler Ebru Şahin Burcu Esmersoy Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.