Ebru Polat'tan Selçuk Şahin itirafı!

Eski Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ve Arsenal'de top koşturan Mesut Özil ile aşk yaşayan Ebru Polat, Mehmet Topal hakkında da itirafta bulundu.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin ve Arsenal'de top koşturan Mesut Özil ile aşk yaşayan Ebru Polat, Mehmet Topal hakkında da itirafta bulundu.

59806ae661361f0f980c4c8d

Fanatik'e konuşan Ebru Polat, "Önce şunu söylemek istiyorum... Roberto Carlos tamamen hayal ürünü. Bir gün uyandım, böyle bir haber. Öyle bir durum olmadı. Ama haberler hep devam etti. Ama Mesut Özil ve Selçuk Şahin isimlerini sordun. Evet bu isimler doğru. Selçuk şu an evli hakkında konuşmam doğru olmaz. Çok seviyeli ve 2 yıl kadar birlikteliğimiz oldu kendisiyle. Dünya tatlısı biridir. Dünya tatlısı biridir. Mesut Özil'le de görüştük ama uzun sürmedi." dedi.

59806ae1ae78492730a7f6da

Mehmet Topal'ı çok beğendiğini açıkça ifade eden Ebru Polat, "Messi'yi çok beğeniyorum. Shakira'nın eşi Pique'yi de ama Türk futbolculardan sorarsan, kesinlikle Mehmet Topal. Çok iyi birisi ve tatlı. Basketbolcu sevgilim olmadı. Zaten onları beğenmiyorum. Acayip hormonlu gibiler, çok değişikler. Çok uzunlar. Onlarla olmaz. Hiç almayayım canım basketbolcu sevmiyorum." ifadelerini kullandı.

Ebru Polat'tan Selçuk Şahin itirafı! ile ilgili etiketler Mehmet Topal Mesut Özil Ebru Polat roberto carlos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.