Ebru Polat'tan beyin yakan kölelik itirafı: ''Ayaklarıma kapandı, yalvardı''

Cesur pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başaran şarkıcı Ebru Polat son olarak takipçisinden gelen soruya verdiği yanıtla adından söz ettirdi. Instagram'da soru - cevap yapan 39 yaşındaki şarkıcı,''Bu internetteki köle haberi gerçek mi Ebru Hanım'' sorusuna ''Kölelerim olmak isteyenler var'' yanıtını vererek şaşkına çevirdi.

Bir sakıza 900 TL verdiği için eleştirilerin hedefi olan şarkıcı Ebru Polat şimdi de 'kölelik' sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü şarkıcı kölelik itirafıyla şaşırttı.

''PORCHE'DEN İNİP AYAKLARIMA KAPANDI''


Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ebru Polat, bir takipçisinden gelen ''İnternetteki kölelik haberleri gerçek mi?'' sorusuna şu yanıtı verdi: "Evet. Fabrikatör, son derece klas, kültürlü, yüksek eğitimli, 29-30 yaşlarında ama köle ruhlu kölelerim olmak isteyenler var. 1 tanesini görünce şok oldum, tahmin bile edemezsin. Üzerinde dünya markaları, kıyafetleri ile harika son model bir Porsche'den inip ayaklarıma kapandı, yalvardı. Çok değişik ya..."

Ebru Polat'tan beyin yakan kölelik itirafı: ''Ayaklarıma kapandı, yalvardı''


''GEL BENİ DÖV, PARA VERİRİM''

Daha önce de kölelik itirafıyla gündeme gelen Ebru Polat geçtiğimiz günlerde başından geçen bir olayı takipçileriyle paylaşmıştı. DM kutusunun kölesi olmak isteyen kişilerin mesajları ile dolu olduğunu söyleyen Polat başından geçen olayı şu sözlerle anlatmıştı:

''Şok ol anlatayım ilk defa anlatıyorum. Kölem olmak için sürekli mesaj atıyor, paralar yağdırayım diyor. Dedim dur şunu bir deneyeyim, git bana ayakkabı al dedim aldı gönderdi. Ben şok oldum. Bunu davet ettim cafeye bir gelsin de görelim diye. Sapık mıdır sapkın mıdır merak ettim. Kapıda bir gördüm arabadan bir çocuk çıktı, full marka giyinmiş, gencecik yakışıklı. Geldi masaya 'oturabilir miyim efendim?' dedi. Fabrikaları varmış. Kendini tutamıyormuş, emret yapayım kafasında. Bu nasıl bir duygu! Gönderdim sonra bir daha gelme dedim. Kölem olmak isteyen çok. Bunlar yeni mi türedi? Mesajları görsen... Gel beni döv, temizlik yaptır, diyor. Bunun için para veririm, diyor.''

 

Ebru Polat'tan beyin yakan kölelik itirafı: ''Ayaklarıma kapandı, yalvardı'' ile ilgili etiketler Ebru Polat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.