Ebru Polat'ın sakıza ödediği para şoke etti! Tepki yağıyor...

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde bir dilim börek ve ayrana ödediği 54 liraya isyan etmişti. Sadece kozmetik markasından günlük 40 bin TL kazandığını açıklayan Ebru Polat şimdi de sakıza 900 lira ödedi. Sakızın fişini ''yine de aldım'' notuyla paylaşan Ebru Polat'a tepki yağdı.

Daha önce yaptığı açıklamasında kozmetik markasından günde 40 bin TL kazandığını söyleyen Ebru Polat bir dilim börek ve bir kutu ayran için ödediği ücrete isyan etmiş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından "1 küçük börek 1 ayran 54 TL! Pes cidden pes. Allah parası olmayanların yardımcısı olsun" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

ebru polat

HEM PAHALI OLMASINDAN DERT YANDI HEM DE 900 LİRA ÖDEDİ

Konserlerinden ve kozmetik markasından büyük bir kazanç elde eden Ebru Polat bu kez de sevdiği sakızın 900 lira olmasından dert yandı. Aldığı sakızın fişini Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınlayan ünlü şarkıcı, ''Çiğnediğim tek sakız bu, 900₺ olmuş. Uçtu gitti her şey.'' diyerek artan fiyatlara sitem etti. Polat paylaşımının devamında ise  ''Ama aldım tabii yine de''  ifadelerini kullandı.

ebru polat


Geçtiğimiz günlerde bir dilim börek ve ayrana 54 lira ödediği için isyan eden ve fiyatı pahalı bulan Ebru Polat'ın sakıza 900 lira ödemesi şaşırttı. Sosyal medya kullanıcılarından Ebru Polat'a tepki yağdı. Şarkıcının paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı "Millet evine ekmek götüremiyor, yazık" diyerek tepki gösterdi.

 

BİR GÜNDE 40 BİN TL KAZANIYOR


Asıl mesleği avukatlık olan ancak şarkıcılık kariyerinde ilerleyen Ebru Polat bir süre önce kendi markasının kurmuştu. Yoğun bir çalışma temposuna giren ünlü şarkıcı kendi kozmetik ürünleri çıkarmış ve İstanbul Şişli bölgesinde de 'Ebru Polat Beauty Center' adında güzellik merkezi açmıştı.  Polat, geçtiğimiz aylarda bir günde 1890 şampuan sattığı ve yaklaşık 40 bin TL kazandığını açıklamıştı.

 

Ebru Polat'ın sakıza ödediği para şoke etti! Tepki yağıyor... ile ilgili etiketler Ebru Polat Sosyal Medya sakız
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.