Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız ayrıldı... Adını sildi!

Flash TV'de ekrana gelen 'Al Sana Haber' programında yorumculuk yapan 38 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat, 2017’den beri tanıdığı ve bu yıl aşk yaşamaya başlayıp evlilik teklifi aldığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile birlikteliğini sonlandırdı. Ayrılık sonrası çift birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakıp fotoğraf karelerini de sildiler.

Al Sana Haber programında sunuculuk yapan Ebru Polat herkese 'nişanlım' diye tanıttığı sevgilisi Tolgahan Yıldız ile evlenmeleri beklerken ayrıldı. Polat, 2,4 milyon takipçisinin bulunduğu ve sık kullandığı Instagram hesabından sevilisiyle olan mutluluk pozlarını sildi. İkili birbirlerini sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Ebru Polat - Tolgahan Yıldız aşkı bitti... Adını sildi!


AŞKININ ADINI SİLDİ

Ebru Polat'ın adını el bileğine dövme olarak yaptıran Tolgahan Yıldız ayrılık sonrası dövmesini sildirdi. Bileğine 'Ebru Polat' yazdırıp yıldız işareti koyduran Tolgahan Yıldız, daha önce sevgilisine 'ileride soyadın Yıldız olacağı için yıldız çizdirdim' demişti. Dövmesindeki Ebru Polat yazısının üzerini kapattırdığı anları sosyal medyadan önce paylaşıp sonra da silen Tolgahan Yıldız ''Söz uçar yazı kalır demişler; sözüm söz herkes bilir yazı da kalmadı karardı.'' ifadelerini kullandı.

 Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız ayrıldı... Adını sildi! - Resim : 2

Yıldız son olarak, “Ben, Ebru’ya 3 yıldır evlenme teklif ediyorum. Sonunda nikah masasına oturacağız” açıklamasında bulunarak müjdeli haberi vermişti. Fakat çift yollarını ayırma kararı aldı.

"En iyi sevgili eski arkadaştan olur" diyen annesinin sözünü dinleyen Ebru Polat 2017 yılından beri tanıdığı Tolgahan Yıldız ile bu yılın ilk aylarında aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik hazırlığındaki çiftin birlikteliği bir yıl bile sürmeden bitti.

 

Ebru Polat ile Tolgahan Yıldız ayrıldı... Adını sildi! ile ilgili etiketler Ebru Polat Tolgahan Yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.