Ebru Polat, Burak Özçivit'in hayranıyla verdiği pozuyla dalga geçti

Kuruluş Osman dizisinin yıldızı Burak Özçvit, Rusya'nın başkenti Moskova'da binlerce kadın hayranıyla bir araya geldi. Hayranlarıyla para karşılığı yemek yiyip tek tek fotoğraf çektiren Özçivit'in bir hayranıyla verdiği poz gündem oldu. Şarkıcı Ebru Polat, Burak Özçivit ile Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan rolünü canlandıran Meryem Uzerli'ye benzerliğiyle dikkat çeken hayranının verdiği pozu eleştirdi.

Daha önce Kuveyt'e giderek para karşılığı kadın hayranlarıyla yemek yiyen 37 yaşındaki yakışıklı oyuncu Burak Özçivit bu kez de Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özçivit neredeyse her hayranıyla tek tek poz verdi.


Burak Özçivit'in Hürrem Sultan rolünü canlandıran Meryem Uzerli'ye benzeyen hayranıyla verdiği poz dikkat çekti. Ünlü oyuncunun kadın hayranlarıyla gerçekeleşen buluşmasından kareler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Ebru Polat, Burak Özçivit'in hayranıyla verdiği pozuyla dalga geçti


''HÜRREM OLUP GELMİŞ''

Şarkıcı Ebru Polat, Burak Özçivit'in hayranıyla verdiği poz karşısında kendini tutamadı. Polat, ünlü oyuncunun hayranıyla olan karesine "Sağ alttaki de Hürrem heralde. Malkoçoğlu geliyor demişler o da Hürrem olup gelmiş" yorumunda bulundu. Ebru Polat'ın bu yorumuna katılanlar kadar, dalga geçtiği için eleştirenler de oldu.

Ebru Polat, Burak Özçivit'in hayranıyla verdiği pozuyla dalga geçti - Resim : 2

Ebru Polat, Burak Özçivit'in hayranıyla verdiği pozuyla dalga geçti ile ilgili etiketler Ebru Polat Burak Özçivit Moskova Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.