Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi

Kendisinden 19 yaş küçük olan Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşayan 47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, sevgilisinin evlilik teklifi ederken taktığı 1.8 milyon dolarlık (33 milyon TL) tektaşla sahne aldı. Parmağındaki iri yüzüğü göstererek dans eden Gündeş için sosyal medyada "Yüzüğü göstermek için ne dans etti" yorumları yapıldı.

Şarkıcı Ebru Gündeş 4'üncü kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Daha önce Ömer Durak (e. 2002–2003), Hamdi Vardar (1990–1990), Ömer Durak (2002–2003) ve Reza Zarrab (2010–2021) ile 3 evlilik yapan, Reza Zarrab'dan 10 yaşında Alara Zarrab adında bir kız çocuğu bulunan Ebru Gündeş aradığı aşkı kendisinden 19 yaş küçük olan Kuzey Iraklı Rassan Khoshnaw'da buldu.

Geçtiğimiz günlerde genç sevgilisinden Dubai’deki meşhur 'Burj El Arab Oteli'nin en üst 3 katındaki kral dairesinin terasında evlilik teklifi alan Ebru Gündeş, sevgilisine 'evet' yanıtını vermişti. 28 yaşındaki Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş'e 1.8 milyon dolarlık (33 milyon TL) tektaş hediye etmişti.

YÜZÜĞÜNÜ BÖYLE GÖSTERDİ...

Yeniden nikah masasına oturmaya hazırlanan Ebru Gündeş, önceki akşam konser verdi. Ünlü şarkıcının 1.8 milyon dolar yani 33 milyon TL değerindeki yüzüğü ise gözlerden kaçmadı. Sahnede dans eden Gündeş'in dans sırasında ellerini ön planda tutması "Yüzüğü göstermeye çalışırken ben" şeklinde yorumlandı. Sahnede çok fazla hareketli olmayan Ebru Gündeş dün akşamki konserinde devasa yüzüğünü göstermek için ekstra çaba harcadı.

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi

Ebru Gündeş'in bu hareketine sosyal medyada yorum yağdı:

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 2

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 3

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 4

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 5

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 6

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi - Resim : 7

 

Ebru Gündeş'ten yüzük şov! 33 milyon TL'lik devasa tektaşını dans ederek gösterdi ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Konser Sosyal Medya tektaş yüzük Rassan Khoshnaw
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.