Ebru Gündeş'in eş ziyareti kısa sürdü!

Eşi Reza Zarrab'ı görmek için ABD'ye giden şarkıcı Ebru Gündeş bugün ülkeye döndü. Gündeş, basına yakalanmamak için çok dikkatli davrandı.

İran'a ambargoyu delmekle suçlanan Reza Zarrab, Amerika'daki Halkbank davasında yargılanmış, itirafçı olup serbest bırakılmıştı.

Herkesin merak ettiği Reza Zarrab, geçen hafta New York'ta bir kadınla yemek yerken yakalandı. Reza Zarrab'ın yanındaki kadın ise Ebru Gündeş'in eski arkadaşı Ayşegül Akgün çıktı.

Bu gelişmenin ardından eşi Ebru Gündeş kızıyla soluğu New York'ta aldı.

 BAĞRIŞLARI OTELDE YANKILANDI

Reza Zarrab'la Ebru Gündeş Manhattan'ın en lüks oteli Four Seasons dairesinde bir araya geldi ve bir süre sonra tartışma çıktı. Sesler o kadar yükseldi ki kordidorlar çiftin bağrışlarıyla yankılandı. 29. daiereye yakın odalar yüksek sesten ötürü resepsiyona şikayette bulundu.

BUGÜN İSTANBUL'A GELDİ

Ebru Gündeş bugün Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 13.00'da kızıyla birlikte New York'tan İstanbul'a geldi. Pasaport işlemlerinin ardından gazetecilere yakalanmadan Atatürk Havalimanı'ndan ayrıldı.

Ebru Gündeş'in eş ziyareti kısa sürdü! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.