Ebru Gündeş'e özel star mikrofonu!

43 yaşındaki sanatçı Ebru Gündeş, geçen akşam Günay Restaurant’ta sahne aldı. Ebru Gündeş, Beyonce ve Jennifer Lopez gibi ünlülerin kullandığı, kişiye özel olarak üretilen altın mikrofonuyla dikkatleri üzerine topladı.

Altın ticareti ile uğraşan ve 22 Mart tarihinde ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve kara para aklama suçlamalarından Amerika'da tutuklu olarak bulunan İranlı Reza Zarrab'ın eşi, Ebru Gündeş, geçen gün Şişli’de bulunan Günay Restoran’da sahne aldı.

1673961_940x531

Birbirinden güzel şarkıları hayranlarına seslendiren Ebru Gündeş’in elinde bulunan 22 ayar altın kaplama mikrofon herkesin dikkatini çekti. Değeri yaklaşık olarak 9 bin dolar olan Amerikan yapımı Sennheiser marka mikrofon ile sahneye çıkan Ebru Gündeş’e bu mikrofonu kimin aldığı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

SES ÖRNEĞİ ABD'YE GÖNDERİLDİ

Kullanacak kişinin ses özelliklerine göre tasarlanan Sennheiser SKM 9000 custom model mikrofonun Gündeş’in ses örneği alınarak ABD’de özel olarak üretildiği öğrenildi.

Standart fiyatı 3 bin 200 dolar mikrofon için ünlü şarkıcı, 22 ayar altın kaplama farkıyla birlikte 9 bin dolar (33 bin TL) ödedi.

Beyonce ve Jennifer Lopez’in de kullandığı mikrofonun hem dijital aksamı, hem de dışı el yapımı olarak iki ayda üretiliyor.

Ebru Gündeş'e özel star mikrofonu! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Jennifer Lopez Beyonce Reza Zarrab ABD altın mikrofon günay restoran sennheiser
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.