Ebru Gündeş'e Berna Laçin'den sert tepki! Gülben Ergen sessiz kalmadı

Berna Laçin, Bodrum'da sahne alan Ebru Gündeş'in "Yakarım Roma'yı" şarkısını okumasını eleştirdi. Gülben Ergen'den yanıt gecikmedi. Türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarıyla ilgili ünlü isimler de tepkisiz kalmıyor. Bir çok isim sosyal medyadan yardım kampanyasına destek verirken Berna Laçin'in Ebru Gündeş için attığı Tweet ise olay olmuştu. Gerilime Gülben Ergen de dahil oldu. Ergen, Ebru Gündeş'e ateş püskürdü.

Türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarıyla ilgili ünlü isimler de tepkisiz kalmıyor. Bir çok ünlü isim ağaçlandırma kampanyasına destek vererek sosyal medyadan destekliyor. Öte yandan Berna Laçin'in Ebru Gündeş için attığı tweet ise olay yarattı.


Berna Laçin'in attığı Ebru Gündeş tweet'i olay yarattı. Laçin "Yalıkavak’ta Ebru Gündeş programında, “Yakarım Roma’yı da yakarım” diye bütün beldeyi inletiyor aynı dakikalarda Bodrum’un doğal kalmış tek koyu Mazı yangından tahliye ediliyor. Distopik film olsa bu kadar olmaz" dedi.

GÜLBEN ERGEN'DEN JET YANIT

Berna Laçin, yangınların sürdüğü Bodrum’da sahne alan Ebru Gündeş’in “Yakarım Roma’yı” şarkısını okumasını eleştrince, Gülben Ergen’den yanıt gecikmedi. İkili arasındaki gerilim sosyal medyada dikkat çekti.

Gülben Ergen, Berna Laçin'e "Berna bu nasıl bir yorum. O sahnede aylardır yaşamaya mücadelesi veren müzisyenler var. Sosyalleşmeyi, müziği, sanatı özlemiş insanlar var. Yasaklardan yeni çıkıldı. Repertuardan şarkı cımbızlamak ve bu acıyla, ülke yanarken, hepimiz perişanken, provake etmek sana hiç yakışmadı." diye tepki gösterdi.


Ergen'in sözlerine yanıt veren Laçin, "Repertuar seçimine şaşkınlığımla müzisyenlerin para kazanması bağlantısını kuramasam da geliri en az olan sahne sanatlarının bir mensubu olarak pandemi mağduriyetini yeterince yakından biliyorum. Hassasiyetime saygı beklemeyeyim en iyisi ben bakış açına saygı duymakla yetineyim" ifadelerini kullandı.

Berna Laçin - Ebru Gündeş - Gülben Ergen

Berna Laçin - Ebru Gündeş - Gülben Ergen

Ebru Gündeş'e Berna Laçin'den sert tepki! Gülben Ergen sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Gülben Ergen Berna Laçin Bodrum Ebru Gündeş Yangın Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.