Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai'de evlendi!

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir, 2023'ün son günlerinde başlayan romantik ilişkilerini resmi bir bağa dönüştürdü. Çift, Türkiye Dubai Başkonsolosluğu'nda evlendi...

Bodrum Aile Mahkemesi'nde 7 Mayıs 2021'de karara bağlanan davanın ardından, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın 11 yıllık evliliği resmi olarak sona erdi. Bugün, Ebru Gündeş, yeniden nikah masasına oturarak yeni bir başlangıca adım attı.

"İKİ BAYRAM ARASI EVLİLİK OLMAZ"

Habertürk'te yer alan habere göre; aslında evlilik planı Ramazan Bayramı sonrası için yapılmıştı. Bu sebeple ünlü çift, "İki bayram arası olmasın" diyerek evlilik tarihini öne çekti.

Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir'in nikahını kıydı. İş insanı Faruk Özbek, Gündeş'in şahidi olarak yer alırken, Murat Özdemir'in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

 Gündeş ve Özdemir, 15 kişilik bir davetli grubu için özel bir yemek organizasyonu düzenleyecek.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai'de evlendi! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Murat Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.