Ebru Gündeş konser sezonunu Bodrum'da açtı! Sesi ve kıyafetiyle beğeni topladı

46 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, hafta sonu Bodrum'da sahneye çıktı. Üç konser veren Gündeş, izleyenleri ile buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yalıkavak'ta bir restoranda sahne alan Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Gündeş, sahne şovları ve sevilen şarkılarıyla tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

Ebru Gündeş konser sezonunu Bodrum'da açtı! Sesi ve kıyafetiyle beğeni topladı

Gündeş, şarkı söylemeyi çok özlediğini belirterek, "Şükürler olsun ki yine birlikteyiz, biz sizleri çok özledik" dedi. İzleyenler de Gündeş'le birlikte şarkılar söyledi.

Ebru Gündeş konser sezonunu Bodrum'da açtı! Sesi ve kıyafetiyle beğeni topladı - Resim : 2


ÜNLÜ İSİMLER KONSERDE BULUŞTU

Gündeş'i dinleyenler arasında cemiyet hayatının ve iş dünyasının önemli isimleri de vardı. Esra Öztürk, Elif İnci Aras, Derya Ayaydın, Ayşe Kazancı, Şeyda Yıldırım, Pınar Ayaydın Talay, Necmettin Karabacak, Sedef Fener, Metin- Aslı Şen, Nedim-Gamze Keçeli, Hande Demir, Zeynep Yılmaz, Benan Çetinkaya, Tülay Karadeniz, Ahmet-Pınar Karaçöl, Esra Oktay, Rabia Kurşun, Sonnur Gençtürk, Aslı Taşova, Senem Taşkın, Fulya Terim, Volkan Bahçekapılı- Buse Terim, Gülseren Budayıcıoğlu gibi ünlü isimler 3 günlük konser maratonunda yerini aldı.

 

 

 

Ebru Gündeş konser sezonunu Bodrum'da açtı! Sesi ve kıyafetiyle beğeni topladı ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Bodrum Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.