Ebru Gündeş hapishanede içeriye kadın sokmaya çalışan Zarrab'dan boşanıyor!

Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab'ın ABD'de hapishanede kalırken içeriye kadın sokmak için gardiyanlara rüşvet verdiğini itiraf etmesini hazmedemedi.

Reza Zarrab'ın ABD'de hapishanede kalırken içeriye kadın sokmak için gardiyanlara rüşvet verdiğini itiraf etmesi bardağı taşırdı. Mynet'te yer alan habere göre; boşanma davası için kararsız olan Ebru Gündeş, bu itiraflar üzerine avukatını harekete geçirdi.

ZARRAB DA İDDİALARI DOĞRULADI

Reza Zarrab'la birlikte yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla'nın avukatı Victor Rocco, dünkü duruşmada Zarrab'ın New York'ta cezaevinde kaldığı günlerde bile gardiyanlara rüşvet vererek kadın, içki, uyuşturucu ve yiyecek temin etmeyi başardığını ileri sürdü. Zarrab da savcılıkla yaptığı itiraf anlaşmasında bu iddiayı doğruladı.

1656698-728xauto

"BU İTİRAF HER ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ!"

Gündeş'in yakın arkadaşlarına, "Bu bir değil iki değil. Daha önce de kadınlarla ilişkisi ortaya saçılmıştı. Ama bu itiraf her şeyi değiştirdi" dediği ifade edildi.

Ünlü şarkıcının kısa bir süre içinde boşanma davası açmak için avukatını harekete geçirdiği öğrenildi.

Ebru Gündeş hapishanede içeriye kadın sokmaya çalışan Zarrab'dan boşanıyor! ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Reza Zarrab boşanma dava
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.