Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaştı kaldı! Aralarındaki boy farkı gündem oldu

Tokyo'da yapılan Olimpiyat Oyunları'nda milli takım formasıyla gösterdiği başarıyla hafızalara kazınan, geçtiğimiz yıl ise A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt annesiyle olan fotoğraf karelerini Instagram hesabından paylaştı. Genç voleybolcunun annesini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Karakurt'un annesiyle olan fotoğraf karesine beğeni ve yorum yağdı. Anne - kız arasındaki boy farkı gündem oldu.

Filenin Sultanları'ndan İtalyan takımına geçiş yapan, tarzı ve renkli saçlarıyla dikkat çeken başarılı milli voleybolcu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz günlerde ikinci kez koronavirüse yakalanmıştı. Karantina süreci bitip kısa sürede eski sağlığına kavuşan Karakurt, reklam yüzü olduğu şampuan markasının yeni reklam filmi için soluğu İstanbul'da aldı.

İtalya’nın Novara kulübünde forma giyen Ebrar Karakurt, reklam çekimi sonrası İtalya'ya dönerken annesi ve erkek kardeşini de yanında getirdi. Kardeşi ve annesiyle İtalya'yı gezen Ebrar Karakurt, annesiyle çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaştı kaldı! Aralarındaki boy farkı gündem oldu


Ebrar Karakurt, annesiyle olan karelerine ''Güneşim ve ben (soldaki güneşim) ❤️‍🔥'' notunu düştü. Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Karakurt ile annesinin arasındaki boy farkı sosyal medyada günde oldu.

Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaştı kaldı! Aralarındaki boy farkı gündem oldu - Resim : 2


Ebrar Karakurt, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda ailesinden şu sözlerle bahsetmişti:


''Balıkesirliyim, annem ev hanımı, babam mobilyacıydı, şimdi market işletiyor. 6’ncı sınıfa giden bir erkek kardeşim var, ailemle birlikte yaşıyor. O da yüzme ve voleybolla ilgiliydi fakat pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldı. Ben şu an İstanbul’da yaşıyorum ama olimpiyatlar ve Avrupa Şampiyonası sonrasında İtalya’ya yerleşeceğim. Doğa Koleji mezunuyum. Mezun olduğum yıl milli takımla Çin’e gitmiştik, Üniversite sınavları da o tarihlere denk gelince giremedim. Fırsat bulduğum anda üniversite kaydımı yaptırıp mezun olmak istiyorum.''

Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaştı kaldı! Aralarındaki boy farkı gündem oldu - Resim : 3

 

 

Ebrar Karakurt'un annesini görenler şaştı kaldı! Aralarındaki boy farkı gündem oldu ile ilgili etiketler İtalya Sosyal Medya Ebrar Karakurt Igor Gorgonzola Novara
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.