Ebrar Karakurt'tan Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'e gönderme

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan 24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde yaptığı sahne konuşmasıyla sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Sezen'in günlerdir çok konuşulan ödül konuşmasına espirili bir gönderme de A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan İtalyan takım Igor Gorgonzola Novara'ya transfer olan 21 yaşındaki milli voleybolcu Ebrar Karakurt'tan geldi.

5 Aralık'ta bu yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreninde yapmış olduğu konuşmasıyla geceye damgasını vuran sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan oyuncu Melis Sezen’e voleybolcu Ebrar Karakurt’tan gönderme geldi. Sezen’i ti’ye alan ifadeler kullanan Karakurt, 'Bunu giyiyorum çünkü üstümde.' şeklindeki Instagram paylaşımında espirili ifadelere yer verdi.

Aradan dört gün geçti ama Altın Kelebek Ödül Töreninin yankıları devam ediyor. Geceye gösterişli gerdanlığı ve göğüs dekolteli elbisesiyle katılan, ödülünü alırken yaptığı konuşmasıyla dikkat çeken Melis Sezen konuşulmaya devam ediyor...

melis sezen


Altın Kelebek'te ödül alan isimlerden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen geceye damgasını vurmuştu. Melis Sezen törende, elinde ödülüyle konuşma yaparken 'Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an.' cümlesi ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmuştu.

Şimdilerde İtalya’nın Novara takımında oynayan A Milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt’ta Melis Sezen’in bu cümlesine karşılık ti’ye alan ifadeler kullanmaktan geri kalmadı. 892 bin takipçili Instagram hesabından paylaşımda bulunan Karakurt, ''Bunu giyiyorum çünkü üstümde.'' ve ''Bakıyorum çünkü gözüm var.'' mesajına yer vererek fotoğraf karelerini paylaştı.

Ebrar Karakurt'tan Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'e gönderme

Ebrar Karakurt'tan Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'e gönderme

Ebrar Karakurt bir süre öncede sevgilisi olduğu iddia edilen İmge ile birlikte verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak uzunca bir süre gündemde kalmıştı.

Ebrar Karakurt'tan Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'e gönderme

 

 

 

Ebrar Karakurt'tan Altın Kelebek'te ödül alan Melis Sezen'e gönderme ile ilgili etiketler Melis Sezen Altın Kelebek Ebrar Karakurt Pantene Altın Kelebek Ödülleri ödül töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.