Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor?

Filenin Sultanları Ebrar Karakurt kimdir? 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Filenin Sultanları son şampiyon Çin’i 3-0 mağlup ederken ilginç saç stili ile Ebrar Karakurt bir adım öne çıktı. Peki, Ebrar Karakurt kaç yaşında, nereli, evli mi, hangi takımda oynuyor?

Eda Erdem’in kaptanlığında Filenin Sultanları, son olimpiyat şampiyonu Çin’i set bile vermeden 3-0 ile geçerek maça Ebrar Karakurt damgasını vurdu. Karakurt adeta tek başına Çin’i yıkan kadın gururumuz oldu.

Ebrar Karakurt Kimdir?

17 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ebrar Karakurt, baba tarafından aslen Balıkesirlidir. İsmail Karakurt'un kızı olan Karakurt, voleybola 12 yaşında VakıfBank Spor Kulübü’nde başladı. VakıfBank formasıyla iki sene üst üste hem yıldızlar hem de gençler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşayan 2000 doğumlu smaçör, geçtiğimiz sezon A Takım ile birlikte antrenmanlara çıktı ve zaman zaman forma giyme şansı da elde etti.

Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor?

U23 Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonu olan Ebrar Karakurt, U18 Milli Takımı'yla mücadele ettiği Dünya Şampiyonası'nda 'En İyi Smaçör' ödülünün sahibi oldu.

1.94 cm boyundan olan Karakurt, 2018 yılında VakıfBank A Takımı'na yükseldi. Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu ile Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

Ebrar Karakurt geçen sezon başında transfer olduğu İtalya’nın Novara takımında forma giymektedir.

Ebrar Karakurt kimdir? Ebrar Karakurt kaç yaşında, nereli, hangi takımda oynuyor? ile ilgili etiketler Ebrar Karakurt filenin sultanları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.