EBA giriş ekranı! e okul bilgileriyle Eba'ya giriş

EBA giriş ekranı! Dünyada yayılan koronavirüs ile ilgili haberler arka arkaya geliyor. Türkiye'de koranavirüs vakasının görülmesiyle beraber tedbir amaçlı okullar bir hafta tatil edildi. Sonrasında da eğitimin 1 hafta online bir şekilde yapılmasına karar verildi. Bu kararlar ile birlikte EBA'ya nasıl giriş yapılacağı ise araştırılmaya başlandı.

EBA giriş ekranı! Koronavirüs vakası Türkiye'de görülmesi sonrasında tedbirler kapsamında okullar bir hafta tatil edildi.Devamında ise EBA giriş sistemi ile uzaktan eğitim verileceği açıklandı. EBA giriş ile ilgili detaylar araştırılıyor.

EBA GİRİŞ NASIL YAPILIR?

EBA girişi için birçok seçenek bulunuyor. https://giris.eba.gov.tr/EBA_GIRIS/giris.jsp adresi üzerinde E devlet, Mebbis/ E okul Bilgileri ile, Öğrenci Bilgileri ile, Açık Öğretim Bilgileri ile, EBAKOD ile ya da Yurtdışından da giriş yapabileceksiniz.

-Özel okuldaki öğretmenler, ücretli öğretmenler ve devlet okulundaki öğrenciler EBA'ya ve EBA Ders'e e-okul şifreleriyle girebilirler.
-Özel okuldaki öğrenciler EBA'ya e-okul şifreleriyle girebilirler.
-Açıköğretim öğrencileri EBA’ya ve EBA Ders’e açıköğretim şifreleriyle girebilirler.
-Devlet okulundaki öğretmenler EBA'ya ve EBA Ders'e MEBBİS şifreleriyle girebilirler.
-MEBBİS kaydı olan tüm öğretmenler e-devlet şifreleriyle de EBA'ya ve EBA Ders’e giriş yapabilirler.

EBA ÖGİRŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

EBA NEDİR?

Eğitimin geleceğe açılan kapısı olan Eğitim Bilişim Ağı, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çevrimiçi bir sosyal eğitim platformudur.

Bu platformun amacı; okulda, evde, kısacası ihtiyaç duyulan her yerde bilgi teknolojileri araçlarını kullanarak etkili materyal kullanımını destekleyip teknolojinin eğitime entegrasyonunu sağlamaktır. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler sunmak için oluşturulup geliştirilmeye devam etmektedir.

EBA giriş ekranı! e okul bilgileriyle Eba'ya giriş ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona eba giriş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.