E- okul sorgulama sayfası nasıl çalışıyor? 2017 TEOG sonuçları açıklandı....

Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2017 TEOG sonuçları açıklandı. TEOG sonuçlarını E- okul sorgulama sayfasından öğrenebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem TEOG sınav sonuçlarını internet üzerinden açıkladı. E- okul sorgulama sayfası yoğunluk nedeniyle zaman zaman kilitleniyor. Binlerce öğrenci 2017 TEOG sonuçlarına göre lise tercihlerini yapacak.

TEOG 2017 sonuçları biraz önce açıklandı. Yüzbinlerce 8'inci sınıf öğrencisi ve velisi TEOG sonuçlarını merakla bekliyordu. E- okul sorgulama sayfasından 2017 TEOG sonuçlarını öğrenebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığınca TEOG sonuçları açıklanınca E - okul sayfasına girmek isteyenler sayfayı kilitledi. MEB'in resmi Twitter hesabından açıklama yapmış sonuçların bugün saat 10.00’da açıklanacağını duyurmuştu. İşte 2017 TEOG sonuçları ve E- okul sorgulama sayfası hakkında merak edilen her şey...

Yüzbinlerce öğrenci ve velinin gündeminde 2017 TEOG sonuçları ve E- okul sorgulama sayfası var. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ikinci dönem TEOG sınav sonuçları açıklandı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik 26-27 Nisan'da düzenlenen ikinci dönem merkezi ortak sınav sonuçlarına ilişkin, MEB'in resmi Twitter hesabından açıklama yapmış sonuçların bugün saat 10.00’da açıklanacağını duyurmuştu. Sonuçlar E- Okul sayfasından öğrenilebilir.

TEOG SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

E-_okul_sorgulama_sayfasA

TEOG'DA YANLIŞLAR DOĞRUYU GÖTÜRECEK Mİ?

Ortak sınavlarda her ders için çoktan seçmeli 20 soru sorulacak, değerlendirmede yanlış cevap sayısı doğru cevap sayısını etkilemeyecek. Ortak sınavlarda A, B, C ve D kitapçığı olmak üzere dört tür kitapçık verilecek, sınav süresi her ders için 40 dakika olacaktır.

Ortak sınavlara katılamayan ve yedek salonda sınava giren öğrencilerin bilgileri her ders içinayrı ayrı olmak üzere okul müdürlüğü tarafından sınav günü bitiminde e-Okul Sistemi’ne işlenecektir.

Geçerli mazereti olmadan ortak sınav/sınavlara katılmayan öğrencilerin, o derse ait sınavpuanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecek, e-Okul Sistemi’nde ortak sınav sonuç hanesinde (G)olarak gösterilecek ve ortalamaya dâhil edilecektir. Veli, öğrencisinin ortak sınava katılamama sebebini, sınavın tamamlandığı tarihten itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde okul yönetimineyazılı olarak bildirecektir.

E- okul sorgulama sayfası nasıl çalışıyor? 2017 TEOG sonuçları açıklandı.... ile ilgili etiketler e-Okul e- okul sorgulama sayfası 2017 TEOG TEOG sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.