E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha!

Türk halkı için kamu hizmetlerine en hızlı ulaşma yolu olan e-Devlet uygulamasına 600 yeni hizmet daha ekleniyor. E-Devlet'in şu an 45 milyon olan kayıtlı kullanıcı sayısı ise 47 milyona yükselecek.

e-Devlet üzerinden şu an 5 bin 200 hizmet sağlanıyor. 2020’de bu sayının 5 bin 800’e yükseltilmesi hedefleniyor. E- Devlet kullanıcıların memnuniyet oranı ise yüzde 99 olarak tespit edildi. Yine e- Devlet Kapısı üzerinden sunulan yerel yönetim hizmetlerinin sayısı ve niteliği de artırılacak. E-Belediye Bilgi Sistemi Projesi kapsamında uygulamaya alınan modüllerin e-Devlet Kapısından sunumu sağlanacak.

E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha!

SOSYAL MEDYA REHBERİ

Verilen hizmet ve kullanıcı sayısı artarken kamunun verimliliğini, etkinliğini, şeffaflığını ve hesap verebilirliğini arttırmak için e-Devlet hizmetlerinin sunumunda yeni teknoloji ve yönelimlerden de faydalanılacak. Kamu kurumlarının sosyal medya kullanımını düzenleyen rehber hazırlanırken ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle çalıştay gerçekleştirilecek.

 

E-Devlet'ten 600 yeni hizmet daha! ile ilgili etiketler e-Devlet Belediye kamu hizmetleri proje
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.