e-Devlet sevk belgesi sorgulama ekranı 2023! Bedelli askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023?

2023 bedelli askerlik yerleri Ocak ayında açıklanmıştı. Mayıs celbi bedelli askerlik sevk belgeleri e-Devlet sistemi üzerinden erişime açıldı. Bu çerçevede, bedelli askerlik sevk belgelerinin nasıl alınabileceği büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, bedelli askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023? Ayrıntılar haberimizde...

2023 askerlik celp tarihleri ve askerlik yerleri ne zaman açıklanacak sorusu nisan ayının son günleri ile yükümlülerin odaklandığı başlıca konulardan oldu. Mart - nisan 2023 celp ve sevk dönemlerinin deprem nedeniyle ertelenmesinin ardından mayıs 2023 askerlik yerlerine gözler çevrildi. Duyuruya göre bedelli askerlik hizmeti kapsamında 06 Şubat 2023 - 08 Mayıs 2023 tarihleri arasında birliklerine katılmayan yükümlüler hakkında bakaya işlemi yapılmayacak ve bedelli askerlik hizmeti kapsamından çıkarılmayacak.

e-Devlet sevk belgesi sorgulama ekranı 2023! Bedelli askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023?

Bedelli askerlik sevk belgesinin nasıl alınabileceği 2023 askerlik yerlerini öğrenen binlerce yükümlü tarafından merak ediliyor.

Tertip edildikleri birlik komutanlıklarını, birliğe katılmaları gereken tarihleri, ödenecek yol ve iaşe bedelleri vb. bilgileri içeren resmî belge olan sevk belgesi, e-Devlet üzerinden ve askerlik şubelerinden kolayca alınabiliyor.

BEDELLİ ASKERLİK 2023 SEVK BELGESİ EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

e-Devlet sevk belgesi sorgulama ekranı 2023! Bedelli askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023? ile ilgili etiketler Bedelli askerlik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.