e-bebek müşterileri endişeli!

E-bebek müşterileri geçtiğimiz günlerdeki hacker saldırısından dolayı endişelenmeye başladı. İnternet üzerinden alışveris yapan aileler korsanların eline geçmiş olabilecek bilgilerinden endişe ediyor.

E-bebek müşterileri endişeli günler geçiriyor. Birkaç gün önce gerçekleşen siber saldırıda müşteriler bilgilerinin korsanların ellerine geçmiş olabileceğinden korkuyor. Başta kredi kartı bilgileri olmak üzere kişisel verilerininde çalınabiliceği saldırıdan endişelenen e-bebek müşterileri e-bebek'in sosyal medya platformlarına konuyla ilgili şikâyetlerini iletiyor. Tüketiciler, mağazalarda ise ürünlerin fiyatlarının hesap makinesiyle toplanmaya devam ettiğini belirtiyor.

e-bebek müşterileri endişeli!

E-bebek Genel Müdürü Halil Erdoğmuş bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Linkedin hesabında yaptığı açıklamada şöyle demişti:

"e-bebek altyapısında kredi kartı bilgilerini tutmadığımız için bir adet dahi kredi kartı bilgisi dışarı sızmamıştır, sızması mümkün değildir. e-bebek güvenlik altyapısı ve yedeklilik süreçleri sayesinde diğer tüm datalarımız da güvenli şekilde elimizdedir."

BAZI TÜKETİCİ YORUMLARI

-Mağazalarda tüketicilere fiş verilmiyor.

-Şirket bilgilerinizden çok kişisel verilerimiz önemli.Kart bilgilerinin sızmadığını söylüyorsunuz ancak kredi kartımla ilgili bir sorunla karşılaşırsam sorumlu olarak sizi tutacağım.

-Web sayfası siber saldırıya uğramış, yalnız mağazalarda müşterileri mağdur etmemek için reyonlardan tek tek fiyat bakıp not alıyorlar.

-IT'ye daha çok yatırım yapılmalı.

-Geçen haftaki siparişler elimize ulaşacak mı?

e-bebek müşterileri endişeli! ile ilgili etiketler Saldırı e-bebek siber müşteriler
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.