E-5'te seyir halindeki otobüs alev topuna döndü! O anlar kamerada

İstanbul'da E-5 Karayolu Beylikdüzü-Avcılar istikameti yanyol üzerinde seyir halinde olan özel halk otobüsü alevler içinde kaldı. Yangının erken fark edilmesiyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Korkutan yangın, saat 18.30 sıralarında İstanbul'da E-5 Karayolu Beylikdüzü-Avcılar istikameti yanyol üzerindeki özel halk otobüsünde çıktı.

E-5'te seyir halindeki otobüs alev topuna döndü! O anlar kamerada

Mahmut A. kontrolündeki 34 KR 0765 plakalı özel halk otobüsünden dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden otobüs şoförü aracı sağ şeride yanaştırdı. Otobüs içinde bulunan az sayıda yolcu tahliye edildikten sonra şoför Mahmut A., yangın tüpüyle yangına müdahale etmeye çalıştı.

E-5'te seyir halindeki otobüs alev topuna döndü! O anlar kamerada - Resim : 2

Yangının kontrolden çıkması sonucu durum itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yaşanan olaydan sonra özel halk otobüsü kullanılamaz hale gelirken, yangının erken fark edilmesiyle herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı öğrenildi.

E-5'te seyir halindeki otobüs alev topuna döndü! O anlar kamerada - Resim : 3

ŞOFÖR O ANLARI ANLATTI

Yangının ortaya çıktığı yolcu otobüsünün şoförü Mahmut A., “Araç şoförüyüm ben. Alttan duman çıktı. Arabayı sağ çektim. Yolcuları tahliye ettim. Duman çoğalınca itfaiyeyi çağırdık. Birden alev almaya başladı. Herhangi bir can kaybı yok. Sadece maddi hasar meydana geldi. İtfaiye geldi söndürdü” dedi.

E-5'te seyir halindeki otobüs alev topuna döndü! O anlar kamerada ile ilgili etiketler Yangın E-5 karayolu özel halk otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.