E-5 karayolunda hamile kadının içinde olduğu aracın takla attığı feci kaza kamerada!

E-5 karayolu Bahçelievler mevkiinde bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracı ile iki araca çarptı. İçinde amile kadının olduğu aracın takla attığı feci kazada 3 kişi yaralanırken, kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

E-5 karayolunda hamile kadının içinde olduğu aracın takla attığı feci kaza kamerada!

Kaza, Bahçelievler Yenibosna Mahallesi E-5 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emirhan Y.'nin direksiyon hakimiyetini kaybettiği Megan marka 34 VT 5657 plakalı otomobil, KİA marka 59 PL 397 plakalı araca yandan çarptıktan sonra şeritten çıktı. Araç, daha sonra içinde hamile bir kadının da olduğu 28 ABR 282 plakalı araca çarptı. Hamile kadının içinde bulunduğu otomobil takla atarken, 34 VT 5657 plakalı otomobil ise metrelerce sürüklendi.

E-5 karayolunda hamile kadının içinde olduğu aracın takla attığı feci kaza kamerada! ile ilgili etiketler Bahçelievler İstanbul kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.