Dying Light 2 Stay Human'dan çok çarpıcı duyuru: Oyunu tamamlamak 500 saat sürecek

2022 yılının merakla beklenen oyunlarından Dying Light 2 Stay Human 4 Şubat'ta piyasaya çıkıyor. Oyunun çıkışına sayılı günler kala çarpıcı bir duyuru geldi. Oyunu geliştiren firma Techland tüm gelişimlerin ve haritanın tamamlanmasının 500 saat süreceğini duyurdu. Bu süre Varşova'dan Madrid'e yürümek için gereken süreyle eşdeğer durumda.

Oyun severlerin merakla beklediği yapımlardan biri olan ve 4 Şubat'ta piyasaya çıkacak Dying Light 2 Stay Human için yapılan bir duyuru hem heyecan arattı hem de korkuttu.
Oyunu geliştiren firma Techland, Dying Light 2 için 500 saatlik bir oynanış vaadediyor.

Oyunun resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Dying Light 2 Stay Human'ı tamamen tamamlamak için en az 500 saate ihtiyacınız olacak. Neredeyse Varşova'dan Madrid'e yürümek kadar sürer" ifadelerine yer verildi. Ancak bu süre oyunun sadece ana hikayesi değil tüm geliştirmelerin ve haritanın tamamlanması için geçerli. Oyunun ana hikayesinin 100 saatten biraz daha az sürede tamamlanması bekleniyor.

Dying Light 2 Stay Human için bekleyiş sürerken gelen açıklama oyun severlerde hem heyecana hem de korkuya neden oldu. 500 saatlik oynanış vaadinin gelişi ile birlikte yan görevlerin ve düşman çeşitliliği merak konusu oldu. Genelde açık dünya oyunları uzun bir oynanış vaat etse de oyun severler ana hikayeyi bitirdikten sonra yan görevlere çok fazla bakmayı tercih etmiyor. Bunun temel nedeni ise yan görevlerin çeşitliliğinin düşük olması. Bazı açık dünya oyunları bu konu çok iyi örnekler oluştursa da Dying Light 2 Stay Human'ın bu konuda ne kadar başarılı olduğu oyun çıktıktan sonra belli olacak.

OYUN HAKKINDA

Dying Light 2 Stay Human oldukça sancılı bir geliştirme sürecinden sonra çıkış yapmaya hazırlanıyor. Serinin ilk halkası post-apokaliptik bir açık dünyada unutulmaz bir macera sunmuş ve oyun dünyasının beğenisini toplamıştı. Akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesinin yanı sıra The Following ek paketiyle de beğeni kazanan ilk oyun, serinin devam etmesi için yeşil ışığı yakmıştı.

Serinin yeni üyesi ise 4 Şubat 2022 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak.

Dying Light 2 Stay Human'dan çok çarpıcı duyuru: Oyunu tamamlamak 500 saat sürecek ile ilgili etiketler dying light 2 stay human oynanış harita
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.