Müjdat Gezen yine meydan okudu

Cumhurbaşkanına hakaretten yargı önüne çıkan Müjdat Gezen DW Türkçe’ye konuştu, yine çirkin ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan Gezen, "Sen de haddini bileceksin" diyerek adeta meydan okudu.

Halk TV‘de yayınlanan “Halk Arenası” programında yaptığı konuşmanın ardından Cumhurbaşkanı’na hakaretten mahkemeye çıkan Müjdat Gezen bu kez de DW Türkçe’ye konuştu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için ağır ifadeler kullandı.


'Korkuyor musunuz?' sorusuna Müjdat Gezen, "Korkmuyorum, ben bunların feriştahını yaşadım. Kenan Evren zamanı ayağımıza zincir de vurdular. Bunların korkusu dağları aşmış belli ki." diyerek adeta meydan okudu.

Cumhurbaşkanına hakaret etmediğini, eleştiri yaptığını iddia eden Gezen, "Yarın dilimi kesseler, işaret dili öğrenirim yine gereken eleştiriyi yaparım" dedi.


Cumhurbaşkanı için çirkin tavrını sürdüren Gezen, "Cumhurbaşkanı zannediyor ki bizim arkamızda kimse yok. Metin Akpınar’ın ve benim filmlerimiz ve oyunlarımızla büyüyen kitle, onun arkasında kitlenin 3 katıdır” diyerek ilginç bir karşılaştırma da yaptı.

Müjdat Gezen yine meydan okudu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Müjdat Gezen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.