Duygu Su Gülpınar, sevgilisi Ali Ağaoğlu'na aşkını haykırdı!

Ünlü İş adamı Ali Ağaoğlunun kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar, sosyal medya hesabından Ağaoğlu'na aşını haykırdı.

İş adamı Ali Ağaoğlu ile kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor.

"İYİKİMSİM, AŞKIMSIN"

Son olarak sosyal medya hesabından Ağaoğlu ile fotoğrafını paylaşan Gülpınar, altına şu notu düştü: "Kaç gün, kaç dün geçti saymadım. İyikimsin... ve aşkımsınnnnnn."

HEDİYELERE BOĞUYOR

Ali Ağaoğlu 24 yaşındaki sevgilisini her fırsatta hediyelere boğuyor. Geçtiğimiz haftalarda süper lüks villasını sevgilisinin üstüne yapan Ağaoğlu, son olarak Gülpınar'a 2 milyon TL değerinde yüzük hediye etmişti.

Duygu Su, ortasında 10 karatlık, yanlarında 7 karatlık pırlanta bulunan yüzüğünün fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaşmıştı.

citir-sevgili-duygu-su-gulpinar-dan-agaoglu-na-10500688_2279_m

Duygu Su Gülpınar, sevgilisi Ali Ağaoğlu'na aşkını haykırdı! ile ilgili etiketler Ali Ağaoğlu duygu su gülpınar sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.