Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy, İlkin Tüfekçi'yle yakalandı

5 yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen oyuncu çift Çağatay Ulsuoy (32) ile Duygu Sarışın (35) ayrıldı. Çağatay Ulusoy'un sevgilisinden ayrıldıktan sonra oyuncu İlkin Tüfekçi (35) ile Sarıyer'deki bir mekanda sarmaş dolaş görüntülendiği iddia edildi.

Dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın'a nazar değdi. 5 yıldır birlikte olan çift, evlenmeleri beklenirken ilişkisini noktaladı. İkilinin, ayrılması hayranlarını üzerken, Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu öne sürüldü.

BİRBİRLERİNE SİLDİLER


2016 yılındaki İçerde dizisindeki arkadaşları kısa sürede aşka dönüşen çiftin, sosyal medyada birbirini takipten çıkardığı görüldü. İlk dönemlerinde bir dargın bir barışık haberleriyle gündeme gelen ikilinin, evlilik hazırlığı yaptığı söyleniyordu.

 İLKİN TÜFEKÇİ'YLE SARMAŞ DOLAŞ

Ulusoy'un geçtiğimiz gece Sarıyer'de yeni açılan bir mekanda İlkin Tüfekçi ile sarmaş dolaş olduğu da öne sürüldü. Ulusoy ve Tüfekçi'nin, gece boyunca sarmaş dolaş eğlendiği söylendi. Tüfekçi'nin, dün gece Instagram'dan Sarıyer'deki mekandan paylaşım yapması dikkat çekti.

 

 

 

Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy, İlkin Tüfekçi'yle yakalandı ile ilgili etiketler Duygu Sarışın Çağatay Ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.