Duygu Özaslan'ın photoshoplu fotoğraflarına ifşa! Duygu Özaslan kimdir?

Duygu Özaslan aldığı kilolar ve tatilde paylaştığı photoshoplu fotoğrafları ifşa oldu. Twitter'da TT olan YouTuber Duygu Özaslan'ın kim olduğu da merak konusu haline geldi.

YouTuber Duygu Özaslan’ın photoshoplu tatil fotoğrafları sosyal medyada ifşa oldu. Tatilde olduğu esnada son fotoğraflarını düzenli olarak Instagram üzerinden takipçileriyle paylaşan Duygu Özaslan’ın aldığı kilolar basına sızdı.

Son dönem içerisinde aldığı kilolarla bir kez daha gündem olan Özaslan’ın fotoğraflarında photoshop olduğu ortaya çıktı. Twitter’da TT listesinde ilk sırada çıkan Özaslan’ın iddialara yanıtsız kalması da dikkatlerden kaçmadı. Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarında photoshop olduğu gözlemlenen Özaslan sonunda ifşa oldu.

Özaslan daha öncesinde 2 ayda 10 kilo kadar alarak 58 kiloya kadar çıktığını söylemişti.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

YouTuber Duygu Özaslan, 17 Nisan 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi'nde İspanyol Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanan ancak Youtube'da popülerlik kazandıktan sonra okulunu da bıraktı. Duygu Özaslan uzun yıllar Barış Taylan Demirige ile de beraberdi.

Duygu Özaslan'ın photoshoplu fotoğraflarına ifşa! Duygu Özaslan kimdir? ile ilgili etiketler duygu özaslan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.