Duygu Nebioğlu'ndan babası Metin Akpınar'a sitem dolu sözler! ''Karşımızda bizi görmeyen bir adam vardı''

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Filmleriyle büyüdüğü Metin Akpınar’ın babası olduğunu öğrendikten sonra verdiği mücadeleyi anlatan Duygu Nebioğlu, ''Karşımızda başkalarına babalık, dedelik yapan ama bizi görmeyen bir adam vardı.'' diyerek babasına sitem dolu sözler söyledi.

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, yıllardır görüşmediği annesini bulabilmek için Müge Anlı'dan yardım istemişti. Duygu Nebioğlu, ''Ben annemi bulmak istiyorum. Annemi bulmak için Müge Anlı'dan yardım istiyorum. Ancak onun bulabileceğine inanıyorum. Gerekirse onun programına çıkarım. Müge Anlı'yı 15 yaşımdan beri takip ediyorum. Çok güveniyorum ona.'' diyerek Müge Anlı'ya seslenmişti.

DUYGU NEBİOĞLU, MÜGE ANLI İLE TATLI SERT'TE!

Müge Anlı ise Duygu'nun yardım çağrısına ''Herkese kapımız açık.'' diyerek cevap vermişti. Duygu Nebioğlu, annesini bulabilmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı ve başından geçen her şeyi tek tek anlattı. 

Filmleriyle büyüdüğü Metin Akpınar’ın babası olduğunu öğrendikten sonra verdiği mücadeleyi anlatan Duygu Nebioğlu'nun hüzünlü hikayesi herkesi derinden etkiledi.

Müge Anlı, ''Ben Metin Akpınar’ın bu süreci doğru yönetmediğini düşünüyorum.'' dedi. Duygu Nebioğlı, ''Metin Akpınar, yaşadığı ilişkiyi kabul etti ama hep bir günlük ilişki olarak anlattı.'' dedi.

Müge Anlı'nın ''Sizin onun kızı olduğunuzu kabullendi mi?'' sorusuna yanıt veren Duygu Nebioğlu, ''Kabullenmişti. Benzerliğim onun dikkatini çekti. Kendisinin telefonu bende birkaç senedir var. Öncesinde bana telefon numarasını vermedi. Ben hep korumasıyla görüştüm.'' dedi.

Metin Akpınar'ın kendisine yardım eli uzattığını fakat Metin Akpınar'a yakışır şekilde bir yardım yapmadığını dile getiren Duygu Nebioğlu, ''İhtiyacım olduğu dönemde bana yardımcı oldu ama Metin Akpınar’a yakışır şekilde yardım etmedi. Kız kardeşimle daha sonra tanıştılar. Kardeşim babamın görüşmeye geldiği dönemlerde çalışıyordu.'' dedi.

''KARŞIMIZDA BİZİ GÖRMEYEN BİR ADAM VARDI''

Metin Akpınar'ın kardeşini ve kendisini bağrına basmadığını söyleyen Duygu Nebioğlu  ''Karşımızda başkalarına babalık, dedelik yapan ama bizi görmeyen bir adam vardı.'' diyerek babasına sitem dolu sözler söyledi.

 

Duygu Nebioğlu'ndan babası Metin Akpınar'a sitem dolu sözler! ''Karşımızda bizi görmeyen bir adam vardı'' ile ilgili etiketler Duygu Nebioğlu Metin Akpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.