Duvarı delip 900 bin liralık altın çalan hırsızlardan bir kişi ekiplerce yakalandı

Ağrı’da eski bir dükkanın duvarını kırarak kuyumcuya giren ve 900 bin lira değerindeki altınları çalan şüpheli şahıslardan biri yakalandı. Diğer 2 şüpheli için çalışmalar devam ederken, yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağrı’da, bir kuyumcu dükkanını soymak için bitişiğinde bulunan eski bir dükkanın duvarını kırarak içeriye giren ve 900 bin lira değerindeki altınlarla kayıplara karışan 3 şüpheli şahsın yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çalışma başlatılmıştı.

Duvarı delip 900 bin liralık altın çalan hırsızlardan bir kişi ekiplerce yakalandı

BİR ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Ekipler bu çerçevede yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde tespit edilen şahıslardan E.Y, düzenlenen operasyonla yakalandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Duvarı delip 900 bin liralık altın çalan hırsızlardan bir kişi ekiplerce yakalandı - Resim : 2

İHA

Duvarı delip 900 bin liralık altın çalan hırsızlardan bir kişi ekiplerce yakalandı ile ilgili etiketler Kuyumcu duvarı deldi altın çaldı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.