Düşüş filmi başrol oyuncuları kim? Düşüş filmi konusu ne?

Scott Mann’ın yönetmen koltuğunda olduğu Düşüş filmi kadrosu ve kanalı ile büyük merak uyandırdı. Düşüş filmi oyuncuları kim? Konusu ne? İşte oyuncu kadrosunun listesi..

Düşüş filmi yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film izlemeyi sevenlerin tercihi olan aksiyon gerilim türündeki 2011 yapımı Düşüş filmi oyuncu kadrosu ve konusu araştırılmaya başladı bile. İşte filme dair tüm merak edilenler…

DÜŞÜŞ FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Scott Mann’ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin başrollerinde Grace Caroline Currey, Mason Goding, Virginia Gardener gibi isimler yer alıyor. Televizyonda ilk kez yayınlanmaya hazırlanan film dünya çapında büyük beğeni topladı. Peki, Düşüş filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Düşüş filmi başrol oyuncuları kim? Düşüş filmi konusu ne?

DÜŞÜŞ FİLMİ KONUSU NE?

Düşüş filminde 2 arkadaş konu alınıyor. Becky ve Hunter Becky'nin eşinin ölümü ile küllerini dağıtmak isterler. Bunun için çok yükseğe, terk edilmiş bir kulenin tepesine tırmanırlar. Tepeye tırmanan merdivenin bazı bölümleri kuleden kopuyor ve Hunter ile Becky bu tepede mahsur kalıyor. Becky Hunter'in uzman bir tırmanıcı olması, dostluk bağlarının zor durumlarda veya malzeme eksikliğinde ya da baş dönmesine neden olan yükseklerde hayatta kalmak için umutsuz bir mücadele ile teste tabii tutuluyorlar. Peki, dostlukları onları kurtarmaya yetecek mi?

DÜŞÜŞ FİLMİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Düşüş filmi oyuncu kadrosunda;

-          Grace Caroline Currey

-          Virginia Gardner

-          Mason Gooding

-          Jeffrey Dean Morgan

-          Jasper Cole

-          Darrell Dennis

-          Julia Pace Mitchell yer alıyor.

Düşüş filmi başrol oyuncuları kim? Düşüş filmi konusu ne? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.