Düsseldorf'a veda eden Kenan Karaman, Beşiktaş yolunda...

Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf forması giyen milli forvet Kenan Karaman, 30 Haziran’da bitecek sözleşmesinin ardından kulübe veda edeceğini açıkladı. 27 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a transfer olması bekleniyor.

Milli forvet Kenan Karaman, Fortuna Düsseldorf'a veda etti. 27 yaşındaki futbolcu, Twitter'dan yaptığı paylaşımla, 30 Haziran'da bitecek olan sözleşmesini uzatmayacağını açıkladı. Serbest kalacak milli yıldız bir süredir Beşiktaş'la temas halinde. Çok sayıda transfer teklifi olan Kenan Karaman'ın UEFA Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Siyah-Beyazlı formayı giymeyi çok istediği biliniyor.


Kenan Karaman'ın veda sözleri şöyle: "Veda vakti. Yolum başka yerde devam edecek. Üst lige yükselerek kulübe veda etmek isterdim ama bu mümkün olmadı. Taraftarlara, teknik ekibe ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Burada heyecan verici 3 yıl geçirdim. Kişisel olarak burada olgunlaştım. Kulübe gelecek için iyi şanslar diliyorum. Umarım en kısa sürede Bundesliga’ya dönersiniz."

A Milli Takım'da gösterdiği performansla "Bundesliga 2'de ne işi var" dedirten Kenan'a Bundesliga kulüpleri de talip... Ancak, Şenol Güneş'in prensi kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istiyor. 

2018'den beri Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen Kenan Karaman, geçen sezon takım küme düşmesine rağmen ayrılmamıştı. Ancak, Bochum ve Greuther Fürth'ün yükseldiği Bundesliga 2'de Kenan'ın takımı 7. olabildi.

BEŞİKTAŞ SORULARINA KAÇAMAK CEVAP

A Milli Takım kampı için İstanbul'a gelen Kenan Karaman, transferiyle ilgili olarak, "Türkiye de olabilir Avrupa da olabilir. Henüz karar vermedim" dedi.Transferi ile ilgili soru üzerine ise deneyimli oyuncu "Düsseldorf'ta sözleşmem bitiyor, bakalım, henüz karar vermedim. Türkiye olabilir, Avrupa da olabilir" yanıtını verdi.

'Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif var mı?' sorusu üzerine Kenan Karaman, "O konuları şimdi söylemem yanlış olur. Çünkü daha resmi bir şey yok ortada. Avrupa Şampiyonası öncesi bir karar veririm" açıklamasında bulundu. (DHA)

Düsseldorf'a veda eden Kenan Karaman, Beşiktaş yolunda...

Düsseldorf'a veda eden Kenan Karaman, Beşiktaş yolunda... ile ilgili etiketler Kenan Karaman Beşiktaş Fortuna Düsseldorf
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.