Dusko Tosic resmen Kasımpaşa'da

Beşiktaş'a Çin'den haber gönderen ve "Para mühim değil, anlaşırız. Beni alın" diyen Dusko Tosic, Kasımpaşa'ya transfer oldu. 36 yaşındaki Sırp stoper, İstanbul'a geldi ama 1.5 sezon boyunca Lacivert-Beyazlı formayla mücadele edecek.

Son olarak Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou takımının formasını giyen Sırp defans oyuncusu Dusko Tosic Kasımpaşa'da... Lacivert-Beyazlılar, 36 yaşındaki futbolcuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

2018 yazında Beşiktaş'a 4.5 milyon euro bonservis kazandırarak Çin'e giden Tosic, aralık ayında menajeri aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulübe haber göndererek geri dönmek istediğini söylemişti. 2015 yazından Gençlerbirliği'nden yedek sol bek olarak Beşiktaş'a transfer edilen ancak gösterdiği performansla stoperin değişilmez ismi olan Tosic, eşi Jelena Karleusa'nın da getirdiği popülariteteyle Şampiyonlar Ligi seviyesinde futbolcu haline gelmişti.

Beşiktaş'ta yaşadığı 2 şampiyonluk ve Devler Ligi'nde elde ettiği zaferlerle 30 yaşından sonra bambaşka bir kariyere sahip olan Tosic, artık Kasımpaşa'nın başarısı için ter dökecek.

Dusko Tosic resmen Kasımpaşa'da

4'Ü KİRALIK 5 TRANSFER YAPTILAR

Süper Lig'de bu sezon orta sıralardaki yerini korumak isteyen ve 21 takımlı mücadelede kabus görmek istemeyen Kasımpaşa, teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde 2. yarıya hazırlanıyor. İstanbul'un Lacivert-Beyazlı ekibi ara transfede 4'ü kiralık 5 ismi kadrosuna katarken sağ bek Ahmet Oğuz, Mickael Tirpan ve sol açık Tobias Heintz ile yollarını ayırdı.

Anderlecht'ten golcü oyuncu Isaac Thelin'in kiralayan Paşa, stopere de Hollanda Ligi'nden Derrick Luckassen'i almıştı. Ancak, Hollandalı oyuncu ilk maçında kırmızı kart görmüştü. Bir tek Tosic'in tapusunu alan Kasımpaşa, ön libero mevkisine CSKA Moskova'dan Sırp futbolcu Kristijan Bistrovic'i kiralarken, orta sahasını ise Chelsea'nin bir zamanlar 38 milyon euro bonservis ödeyerek kadrosuna kattığı Danny Drinkwater'la güçlendirmişti. Ancak müzmin sakat İngiliz, ilk antrenmanında sakatlanarak Sivasspor maçını kaçırmıştı.

Fuat Çapa'nın takımı evindeki 2-0'lık Sivasspor galibiyetinin ardından bu hafta da Kayserispor'u ağırlayacak.

Dusko Tosic resmen Kasımpaşa'da ile ilgili etiketler Kasımpaşa Beşiktaş Dusko Tosic
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.