Dursun Özbek'ten Fenerbahçe derbisi için ilginç cevap!

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Kulübü'yle Altınbaş Üniversitesi Diş Hastanesi arasında yapılan iş birliği anlaşmasının, üniversitenin Bağcılar kampüsünde düzenlenen imza törenine katıldı, Fenerbahçe derbisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray başkanı Dursun Özbek katıldığı imza töreninde bir öğrencinin sorduğu "Başkanım, takımın, Östersunds’a elemesinden sonra totem yapmak için maçları statta izlemediğinize yönelik haberler yazıldı. Derbide statta olacak mısınız?" şeklindeki sorusuna gülümsedi ve başka soru sorulmasını istedi.

Özbek, dev derbiyle ilgili "İki takım yüz yıldır oynuyor ve yüz yıllarca da oynayacak. Bırakalım kendi akışında gitsin." dedi.

Başkanın bu maça gidip gitmeyeceği merak konusu olurken, ligde namağlup tek takım olan Galatasaray'ın ise bu unvanını devam ettirip ettiremeyeceği pazar akşamı belli olacak.

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe derbisi için ilginç cevap! ile ilgili etiketler Galatasaray Derbi Fenerbahçe Dursun Özbek östersunds
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.