Dursun Özbek'ten dikkat çeken sözler: Tarihe kötü geçecek bir Süper Kupa finali!

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Lacivertliler'in sahadan çekilmesi sonrası tatil edilen Süper Kupa maçı üzerine dikkat çeken sözlerde bulundu.

Süper Kupa maçında Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Sarı-Kırmızılılar'ın Başkanı Dursun Özbek, Sarı-Lacivertliler'in sahadan çekilmesi sonrası tatil edilen Süper Kupa maçı üzerine dikkat çeken sözlerde bulundu.

''TARIHE KÖTÜ GEÇECEK BİR SÜPER KUPA FİNALİ''

Dursun Özbek açıklamasında; "Üzülerek söylüyorum, böyle bir durumu beklemiyorduk. Şanlıurfa'daki taraftarlara derbi izletmektense acayip saçmasapan şeyler yaşadık. Çok önemli bir kupa bu, 100. yıl kupası. Bu derbiyi seyrettirmenin keyfi varken, hiç beklemediğimiz bir şeyle karşılaştık. Bu maçın geliri depremzedelere yardım olarak gidecekti. Bir taraf dolu, diğer taraf boş. Ben çok üzüldüm. Dünyaya mahçup olduk. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin misyonu bunların ötesinde. U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Bu çocukları niye alet ediyorsunuz kendi amaçlarınıza? Tarihe kötü geçecek bir Süper Kupa finali. Bu şekle getirmenin kime faydası oldu? Önümüzdeki günler, daha da gerginleşecek. Ben bu gerginliğin bitmesi taraftarıyım. Ne onlara ne bize bu final yakışmadı. İnsanların bir sefer daha düşünmesini isterim. Hiç güzel olmadı." dedi. 

''O KADAR ÇOK SENARYO SÖYLENDİ Kİ, BÖYLE OLMASINI BEKLEMİYORDUK''

Galatasaray Başkanı sözlerinin devamında; "Ben protokole geldim. Fenerbahçe'den bir yönetici oraya gelmedi. Normalde oraya gelmeleri gerekiyordu. O kadar çok senaryo söylendi ki, böyle olmasını beklemiyorduk. İki üç gündür buradayım. Böyle sevgi görmedim. Urfalılar bizi bağrına bastı." ifadelerini kullandı. 

''FEDERASYONUN KARARININ SORGULANMASININ ALTINDA BAŞKA MAKSAT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM''

Dursun Özbek federasyonun seçim kararı hakkında; "Federasyonun seçime gitmesi öngörülüyordu. Federasyon da gerekeni yaptı. Hayırlı olsun. Birdenbire bugünden yarına olmaz. 100'den fazla kişiyi seçeceğiz. Bence aradaki zaman makuldür. Herkes şunu anlamalı. Erken seçim kararını federasyon alabilir. Federasyon bu kararı almış ve açıklamış. 20 gün mü çok önemli bir federasyon için. Federasyonun kararına da saygı duymak lazım. Daha önlerinde uzun bir süre varken, bu kararı aldılar. Federasyonun kararının sorgulanmasının altında başka maksat olduğunu düşünüyorum." dedi. 

''TÜM SPOR PAYDAŞLARINI AKLISELİM DAVRANMAYA ÇAĞIRIYORUM''

Dursun Özbek; "Kendimizi kontrol etmemiz lazım. Ben Galatasaray Başkanı olarak tüm spor paydaşlarını aklıselim davranmaya çağırıyorum." dedi. 

 

Dursun Özbek'ten dikkat çeken sözler: Tarihe kötü geçecek bir Süper Kupa finali! ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Dursun Özbek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.