Dursun Özbek'i sinirden ağlattılar!

Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından hemen soyunma odasına giden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önce İgor Tudor’la ardından da futbolcularla yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Özbek’in özellikle oyuncuları sert bir şekilde fırçaladığı öğrenilirken, belki de takımın karşısına ilk kez bu kadar gergin çıkan başkanın, sesinin titrediği ve gözyaşlarına hakim olamadığı ifade edildi.

Sinirden ağlayan Özbek, daha sonra kendisini toparlayarak yaptığı sert konuşmayı sürdürdü.

'HER ŞEYİ BERBAT EDİYORSUNUZ'

Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin özel haberine göre; yenilginin yanı sıra ‘ruhsuz futbol’ nedeniyle sinirlenen ve duygusal anlamda çöküş yaşayan Özbek şu ifadeleri kullandı:

jhdfgksdlsIfisdgdsfg

"Biz herksin bizi tenkit ettiği bir ortamda gecemizi gündüzümüze katarak, günde 2-3 bile saat uyumadan bu kulüp için her şeyimizi veriyoruz."

"Borçları kapatabilmek için kapı kapı dolaşıp kaynak ararken, sizler hem milyonlarca Euro kazanıp hem de karşılığını vermeyerek her şeyi berbat ediyorsunuz."

"Bundan sonra bu kutsal formanın kıymetini bilmeyenin onu bir daha giymesine izin vermeyeceğim. Herkes ayağını denk alacak ve yaptığı hatanın cezasını çekecek. Burası Galatasaray Kulübü... Kimsenin babasının çiftliği değil."

Başkan Dursun Özbek, soyunma odasına gelmeden önce futbolcular, izinlerini iptal eden teknik direktör İgor Tudor’la tartışıyordu. Soyunma odasında ertesi gün 18.00'e idman koyduğunu söyleyen Tudor'a; Sneijder, Chedjou, De Jong ve Bruma karşı çıktı.

ahdsfjkhkasjdfhsdfsdf

Tartışmaların alevlendiği anda odaya giren başkan Özbek’in futbolcuların söylediği sözleri duyduğu ve daha çok sinirlenerek “Hem top oynamıyorsunuz hem de hak etmiş gibi bir de üzerine izin istiyorsunuz. Bu nasıl iş!” diyerek tepkisini dile getirdiği öğrenildi.

BRUMA REST ÇEKTİ: IGOR VARSA BEN YOKUM

Bruma, Kasımpaşa maçında yaptığı top kaybının ardından 18. dakikada oyundan alınırken, teknik direktör Tudor, Portekizli yeteneğin kendisine küfür ettiği için böyle bir karar aldığını söylemişti.

Hırvat hocayla geldiği günden bu yana sürekli sorun yaşayan Bruma, son olayın ardından ipleri kopardı.

Menajerini İstanbul’a çağıran Portekizli oyuncunun, “Tudor varsa ben yokum. Sezon sonunda gitmek istiyorum” dediği öğrenildi. Yönetim bu çıkış sonrasında, sözleşme uzatmak istemeyen Bruma’yı cazip bir teklif gelmesi halinde en az zararla satmayı planlıyor.

gjdhfghadkflasdf

SNEIJDER DELİRDİ!

Şok yenilginin ardından Tudor, takıma verdiği 2 günlük izni iptal ettiğini açıklarken, özellikle bu süreçte ailesiyle birlikte ülkesine gitmek için bilet alan Wesley Sneijder’ın duruma sert tepki gösterdiği öğrenildi.

Kadroya alınmayan Kamerunlu stoper Chedjou’nun ise maç günü ailesini de alarak Fransa’ya gittiği belirtildi. Kararına tepki gösterilse de izinleri iptal eden Tudor, dün akşam saatindeki idmanda herkesi Florya’da topladı.

YÖNETİM ŞİMDİLİK TUDOR'UN YANINDA!

Yönetim alınan başarısız sonuçlara rağmen İgor Tudor’a destek veriyor. Hırvat teknik adamın Kasımpaşa maçı sonrası “Galatasaray’daki sorun hoca değil” açıklamasına hak veren yöneticiler, futbolculardan kaynaklı bir problem olduğunu biliyor.

Bu nedenle Tudor’a ‘Yanındayız’ mesajı veren Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezonun planlamasını genç teknik adamla yapıyor.

Şu anda herhangi bir ayrılık fikrinin olmadığı ifade edilirken; radikal kararlar almaya hazırlanan başkan Özbek’in faturayı futbolculara keseceği öğrenildi.

Başkan, dün Florya’ya gidip İgor Tudor’la görüşürken, kadro dışı veya para cezasının gündemde olduğu öğrenildi. Sezonunda kadroda temizlik yapmayı planlayan yönetim, adı sır gibi saklanan 3 futbolcuyla yolları ayıracak.

DESTEK POZU

Galatasaray'ın dünkü idmanını takip eden başkan Özbek, Tudor’la kısa bir toplantı yaptı. Hırvat hocaya güvenin tam olduğunu söyleyen başkan, önümüzdeki yıl takımı kurması için destek vereceğini söyledi.
Dursun Özbek sinirden ağladı!
İkili, objektiflere verdiği görüntüyle “Sorun yok” mesajı gönderdi.

Dursun Özbek'i sinirden ağlattılar! ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek ıgor tudor ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.