Dursun Özbek'e sadece o kulübün başkanı oy vermedi!

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı Galatasaray'ın sansayonel başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek'in seçildiği oylamada ise bir detay dikkatli gözlerden kaçmadı.

Başakşehir'in Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın başarılı bir şekilde sürdürdüğü Kulüpler Birliği başkanlığında görev süresini tamamlamasının ardından yeni dönem başladı. Kısa süre önce başkanlığı bırakacağını açıklayan Gümüşdağ'ın yerine Dursun Özbek geldi.

Dursun Özbek'le birlikte başkanlığa adaylığını koyan bir diğer isim ise Osmanlıspor'un Başkanı Sadık Dik olmuştu. 18 takımın oy kullandığı gizli oylama sonucu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek 16 oy aldı. Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik ise sadece 2 oyda kalarak başkanlığı Özbek'e kaptırdı. Merak edilen konu ise Osmanlıspor'a verilen ikici oy hangi kulübün başkanından gelmişti.

İBRAHİM SETEN AÇIKLADI

Ünlü spor adamı İbrahim Seten Twitter adresinden paylaştığı mesajda Osmanlıspor Başkanı Sadık Dik'e ikinci oyu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın verdiğini açıkladı.

İşte Seten'in attığı o tweet;

Ekran_Resmi_2017-08-10_16.52.51

Dursun Özbek'e sadece o kulübün başkanı oy vermedi! ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği seçim Fikret Orman Dursun Özbek İbrahim Seten
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.