Dursun Özbek yeni yönetimini belirledi! İki bomba birden geliyor: Abdurrahim Albayrak ve Erden Timur kararı

Galatasaray'da yazın gerçekleşecek seçimlerde aday olması beklenen mevcut başkan Dursun Özbek'in, yönetim kadrosuna flaş bir ekleme yapacağı iddia edildi. Erden Timur ile yola devam etme kararı alan Dursun Özbek'in, Abdurrahim Albayrak'ı da listesine dahil edeceği belirtildi.

Ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir yandan da gözler mayıs ayında yapılacak seçime çevrildi.

HEM ALBAYRAK HEM TİMUR

Yeniden aday olmayı düşünen Başkan Dursun Özbek, oluşturacağı yeni yönetim kurulu konusunda çalışmalarına devam ediyor. Özbek, eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak ve mevcut dönemde Sportif A.Ş Başkanvekili olan Erden Timur'u ana kadrosuna dahil etmiyor planlıyor.

METİN ÖZTÜRK GÖREV ALACAK

Sarı-Kırmızılılar'da önemli görevler alan Albayrak, Başkan Özbek'in teklifine sıcak bakıyor. Erden Timur ise net kararını sezon sonunda verecek. Mevcut yönetim kurulunda önemli bir görev alan Metin Öztürk'ün de Özbek'in yeni yönetiminde yer alması bekleniyor. Özbek, şampiyonluk yarışında olan camianın konsantresini bozmamak için yeniden aday olacağını mayıs ayı içerisinde açıklamayı düşünüyor. G.Saray'ın kulislerinde Mayıs ayında yapılacak seçimde Dursun Özbek dışında bir aday çıkmayacağı konuşuluyor.

(Akşam)

Dursun Özbek yeni yönetimini belirledi! İki bomba birden geliyor: Abdurrahim Albayrak ve Erden Timur kararı ile ilgili etiketler Dursun Özbek Abdurrahim Albayrak Erden Timur Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.