Dursun Özbek, Galatasaray'da başkanlığa aday olmaya hazırlanıyor

Galatasaray'da yoğun adaylık baskısı yapılan dursun özbek yelkenleri suya indirdi. Eşref Hamamcıoğlu'nun kritik ve önemli bir görüşme gerçekleştirdiği bildirilen Özbek'in 11 Haziran'daki seçimde aday olacağı söyleniyor.

Galatasaray Spor Kulübü, 11 Haziran'da seçime gidecek. Seçimde eski başkanlardan Dursun Özbek'in de aday olacağı ortaya çıktı.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray camiasından gelen yoğun baskı ve aday olması yönündeki talep sonrasında Dursun Özbek çalışmalara başladığı öğrenildi. Daha önce çağrılara olumsuz yanıt veren Dursun Özbek, bugün gün içinde Galatasaray camiasından birçok isim ile Point Otel’de görüştü.

Özbek'e, güçlü bir liste ve aday olarak uzun süredir çalışan Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu’nun da yer alacağı bir ekip kurulması önerildi. Dursun Özbek'in Galatasaray’da liste çalışmaları için mesai harcamaya başladığı belirtildi. Eğer olumsuz bir gelişme ve planlarda değişiklik olmaz ise Dursun Özbek, 11 Haziran’da aday olacak.

Eski başkan Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu'nun kritik ve önemli bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

Dursun Özbek, Galatasaray'da başkanlığa aday olmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek başkanlık seçimi aday eşref hamamcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.