Dursun Çiçek, canlı yayında harbiye marşı söyledi!

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılan CHP eski Milletvekili – Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, bir TV kanalının programına konuk oldu. Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılmasını değerlendiren Çiçek, konuşması bittikten sonra canlı yayında Harbiye Marşı'nı söyledi.

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Dursun Çiçek, İlker Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılmasını değerlendirdikten sonra canlı yayında Harbiye Marşı'nı söyledi.

HARBİYE MARŞI

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız (torunlarıyız), Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız (hatırasıyız), Kanla, irfanla (bilgiyle) kurduk biz bu Cumhuriyeti, Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız (nöbetçisiyiz).

Yaşa varol Harbiye, yıkılmaz satvetinle (kuvvetinle), Göklerden gelen bir ses sana ne diyor, dinle: Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen, Kartal yuvalarında, hürdür millet seninle.

FETÖ'nün Balyoz kumpasından 16 yıl hapis cezası alan Dursun Çiçek 2015 yılında beraat ettikten sonra CHP'den milletvekili olmuştu.

Dursun Çiçek, canlı yayında harbiye marşı söyledi! ile ilgili etiketler Dursun Çiçek harbiye marşı balyoz davası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.