Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürerek şehit etti! Korkunç anlar...

İstanbul'da denetim yapan polislerin dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü, Alp Efe Bekit isimli polis memurunu feci şekilde çarparak şehit etti. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan ve hayatını kaybeden polis memurumuzun görüntüler anbean kameralara yansıdı...

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen korkunç olayda, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı motosikletli polis timlerince gerçekleştirilen denetime şüpheli bir motosikletli takıldı.

Polis Memuru Alp Efe Bekit, Osman P. yönetimindeki 34 HBS 283 plakalı motosikleti durdurmak için ihtarda bulundu.

Polisi görmesine rağmen dur ihtarına uymayan ve hızını daha da artıran motosikler sürücüsü aracını polisin üzerine sürdü. Çarpmanın etkisiyle polis memuru Alp Efe Bekit yola savrulup metrelerce sürüklenirken, motosiklet sürücüsü Osman P. de yaralandı.

Polis memuru Alp Efe Bekit tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürerek şehit etti! Korkunç anlar...

Motosikletin trafikten men edildiği ve abartı egzozunun bulunduğu belirlendi. Sürücüsünün ise ehliyetsiz olduğu belirtildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada , ''Motosiklet sürücüsü O.B. yakalanmış; şahsın ehliyetsiz olduğu, kullandığı motosikletin trafikten men ve haciz yakalamalı olduğu anlaşılmıştır. Konuyla ilgili 'kasten yaralama', 'dur ihtarına uymama' ve 'görevli memura mukavemet' suçlarından başlatılan tahkikat devam etmektedir.'' denildi.

Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürerek şehit etti! Korkunç anlar... - Resim : 2

Dur ihtarına uymadı, motosikletini polisin üzerine sürerek şehit etti! Korkunç anlar... ile ilgili etiketler polis Şehit Motosiklet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.