Dünyanın konuştuğu karalama davasında karar çıktı! İşte Amber Heard ile Johnny Depp'ten ilk açıklama

58 yaşındaki Hollywood yıldızı Johnny Depp, 35 yaşındaki eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı karalama davasını kazandı. Virginia Fairfax Mahkemesinde görülen davada jüri, Depp’i haklı bularak, Heard'ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Depp, son duruşmaya katılmazken, karar sonrası yaptığı yazılı açıklamada jürinin hayatını kendisine geri verdiğini ifade etti. Heard ise karardan dolayı üzgün olduğunu dile getirdi.

The Rum Diary'nin setinde tanışıp 2015’te evlenen ve evlilikleri 2 yıl süren Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasındaki iftira davasında karar çıktı. Virginia Fairfax Mahkemesi'nde görülen davada jüri, Depp’i haklı bularak, Heard'ün 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

- Bunun 10 milyon doları verilen zarara yönelik, 5 milyon doları da cezai tazminat olarak ödenecek.

- Karara göre, Depp de eski eşine 2 milyon dolar zarara yönelik tazminat ödeyecek.

Altı hafta süren dava sürecinin sonunda, Heard'in 2018'de Washington Post gazetesinde yayınladığı makalede Depp’i haksız yere karalandığına karar verildi.

Heard yazıda kendini, aile içi istismar kurbanı olarak nitelemişti. Depp, makale nedeniyle eski eşine 50 milyon dolarlık hakaret davası açmış, Heard'ün avukatları da 100 milyon dolarlık karşı dava açmıştı.

johnny depp

KARAR SONRASI AÇIKLAMA


Kararı İngiltere'de öğrenen Depp, sözcüsü aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Jüri bana hayatımı geri verdi. Gerçekten çok mutluyum" dedi. Deep, Latinceden alıntı yaparak, "Veritas numquam perit" (Gerçek asla yok olmaz) diye de ekledi.

Amber Heard ise kararı, "Bugün hissettiğim hayal kırıklığı kelimelerin ötesinde. Eski kocamın orantısız gücüne ve etkisine karşı koymak için kanıt dağının hala yeterli olmamasına üzüldüm. Bu kararın diğer kadınlar için ne anlama geldiği konusunda da hayal kırıklığına uğradım" sözleriyle yorumladı.

 

Dünyanın konuştuğu karalama davasında karar çıktı! İşte Amber Heard ile Johnny Depp'ten ilk açıklama ile ilgili etiketler Johnny Depp mahkeme dava amber heard karalama davası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.